Βαρυπόμπη: Ακύρωσε το event στα Σεπόλια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λόγω της φωτιάς
G-Sports

Βαρυπόμπη: Ακύρωσε το event στα Σεπόλια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λόγω της φωτιάς

Η φωτιά στην Βαρυπόμπη έκανε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ακυρώσει το event στα Σεπόλια - Το μήνυμα του «Greek Freak» στα social media.

Το event συγκεκριμένα ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20:00, ωστόσο η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη, έφερε ακύρωση του για σήμερα, με την Γιάννη Αντετοκούνμπο αφού πρώτα έστειλε το μήνυμα του για όσα συμβαίνουν να ανακοινώνει αυτή την εξέλιξη.

Όπως είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο «Greek Freak», ο ίδιος και ο αδελφός του Θανάσης, θα βρίσκονταν σήμερα στην περιοχή που μεγάλωσαν, μαζί με γνωστούς και φίλους, μετά την κατάκτηση του δαχτυλιδιού του πρωταθλητή του ΝΒΑ.

«Ευχόμαστε να μην έχουμε θύματα από τη φωτιά. Εννοείται ότι ακυρώνουμε τη σημερινή γιορτή στα Σεπόλια. Θα ενημερώσουμε για νέα μέρα και ώρα!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Greek Freak στην ανάρτησή του.

Η φωτιά είναι σε εξέλιξη, ενώ έχουν υπάρξει αναφορές για εκρήξεις σε πυλώνες υψηλής τάσης. Τρεις είναι οι μεγάλες εστίες: Ένα κομμάτι μεγάλο στην Άνω Βαρυμπόμπη, ένα κοντά στους ιππικούς ομίλους και ένα κοντά στην Eθνική Oδό, στον οικισμό Αδάμες.

Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί η περιοχή της Άνω Βαρυμπόμπης, μια κατασκήνωση, ο οικισμός Αδάμες και οι Θρακομακεδόνες.

Οι δυνάμεις έχουν ενισχυθεί. Στο σημείο επιχειρούν 350 πυροσβέστες, με 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 70 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ, 5 ελικόπτερα και 5 αεροσκάφη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved