Το μήνυμα στήριξης του πολίστα Μάριου Καπότση στην Ελλάδα και η αντίδραση της Κόνι Μεταξά!
G-Sports

Το μήνυμα στήριξης του πολίστα Μάριου Καπότση στην Ελλάδα και η αντίδραση της Κόνι Μεταξά!

Η Ελλάδα δοκιμάζεται με τις αμέτρητες φωτιές, την ίδια ώρα που θα έπρεπε να πανηγυρίζει για τη μεγάλη πρόκριση της Εθνικής Ομάδας Πόλο στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Ο Μάριος Καπότσης, σύντροφος της Κόνι Μεταξά ο οποίος είναι ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας που κατάφεραν για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος στη χώρα μας να φτάσουν τόσο ψηλά, από τη μία χαίρεται για τη μεγάλη πρόκριση, από την άλλη όμως δεν μπορεί παρά να νιώθει λύπη για ό,τι συμβαίνει στη χώρα. Τα χαμόγελα των παιδιών της ομάδας "πάγωσαν" στην είδηση ότι η Ελλάδα έχει παραδοθεί στις φλόγες.

Να θυμίσουμε ότι οι Έλληνες πολίστες κατάφεραν να επικρατήσουν των Ούγγρων με 9-6 και έτσι προκρίθηκαν στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η ομάδα από το ξεκίνημα των Αγώνων στο Τόκιο μέχρι και σήμερα, πραγματοποίησαν καταπληκτικές εμφανίσεις. Τώρα θα πρέπει να περιμένουν το αποτέλεσμα του αγώνα Ισπανία-Σερβία για να δουν με ποια από τις δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο.

Ο αγώνας του τελικού για το πόλο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στις 10,30 το πρωί, τον οποίο βέβαια αναμένεται να παρακολουθήσει πολύς κόσμος, ανάμεσά τους και η Κόνι Μεταξά η οποία δείχνει και έμπρακτα τη στήριξή της στον αγαπημένο της.

Μάλιστα, σε πρόσφατη ανάρτηση του Μάριου Καπότση κατά την οποία έγραφε: «Για την Ελλάδα μας. Κουράγιο…🇬🇷», η Κόνι σχολίασε με emoticons γεμάτα χαρά και ενθουσιασμό.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις των δύο ερωτευμένων:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved