Σάκκαρη για τις φωτιές: «Αισθάνομαι ότι είναι γαϊδουριά που βρίσκομαι στο Rogers Cup και …»
G-Sports

Σάκκαρη για τις φωτιές: «Αισθάνομαι ότι είναι γαϊδουριά που βρίσκομαι στο Rogers Cup και …»

Η Μαρία Σάκκαρη, η οποία προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Rogers Cup, μίλησε για τις φωτιές που πλήττουν την Ελλάδα.

Η τενίστρια τόνισε ότι νιώθει πως είναι γαϊδουριά να βρίσκεται στον Καναδά και όχι στην Ελλάδα για να βοηθήσει και ανέφερε ότι ήταν στο Τατόι για προπονήσεις, όταν ξεκίνησε η πύρινη λαίλαπα.

Η τενίστρια ανέφερε: «Παρόλο που είμαι μακριά μου είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ στενάχωρο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βλέπεις όλο αυτόν τον κόσμο να χάνει την περιουσία του, να χάνει τα σπίτια του, να χάνει το μέρος που έζησε. Ό,τι και να πω είναι λίγο».

Και υπογράμμισε: «Αισθάνομαι ότι είναι γαϊδουριά που βρίσκομαι εδώ και δεν είμαι εκεί να βοηθήσω με κάποιο τρόπο. Είμαι πολύ μπερδεμένη μέσα μου. Τις τελευταίες μέρες προσπαθώ όπως μπορώ να μην το σκέφτομαι στο γήπεδο, γιατί νομίζω ότι ανεξάρτητα με το επάγγελμα που κάνουμε και με τι ασχολούμαστε, μας έχει επηρεάσει όλους πάρα πολύ αυτή η κατάσταση.

Έφυγα την Πέμπτη, την ημέρα που έγινε η μεγάλη ζημιά. Ήμουν στο Τατόι και έκανα προπόνηση όταν ξεκίνησε η φωτιά ακριβώς απέναντι από το club. Είδα τη φωτιά, ήταν ακριβώς απέναντι και φύγαμε γιατί φοβηθήκαμε».

Όσον αφορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε: «Οι Ολυμπιακοί ήταν μια φοβερή εμπειρία, εγώ το απόλαυσα πάρα πολύ. Γνώρισα πολλούς αθλητές, Έλληνες κυρίως. Πέρασα φανταστικά και στεναχωρήθηκα πολύ που δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε ένα μετάλλιο για τη χώρα μας, αλλά είμαστε μικροί και το Παρίσι πλησιάζει, οπότε θα δώσουμε εκεί τον καλύτερό μας εαυτό για να το καταφέρουμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved