Θοδωρής Ιακωβίδης: «Η ζωή μου ήταν σαν ενός μοναχού..»
G-Sports

Θοδωρής Ιακωβίδης: «Η ζωή μου ήταν σαν ενός μοναχού..»

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης, ο αθλητής της Άρσης Βαρών που με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει το άθλημά του καθώς δεν μπορεί οικονομικά να στηρίξει την όποια προσπάθειά του, συγκλόνισε την Ελλάδα.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης μιλώντας με... λυγμούς, αναφέρθηκε στο αντίο του στο άθλημα και στην έλλειψη οποιασδήποτε υποστήριξης από την Πολιτεία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω κουραστεί πάρα πολύ και δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά γνωρίζοντας την κατάσταση σου».

Ξέσπασμα το οποίο τον έκανε δέκτη χιλιάδων μηνυμάτων συμπαράστασης από τον κόσμο, ενώ τον προσέγγισαν και υποψήφιοι χορηγοί.

Ο Θοδωρής μίλησε στο « Secret» για την προσωπική του ζωή και το αν τελικά θα συνεχίσει ή όχι στην άρση βαρών.


Τελικά, θα συνεχίσεις ή όχι στην άρση βαρών;


Η αγάπη του κόσμου με έχει βάλει να ξανασκεφτώ την απόφαση μου. Εύχομαι να τηρήσει τις υποσχέσεις του ο υφυπουργός, να μιλήσουμε, να τα βάλουμε κάτω και να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για όλο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Έπειτα από τόσες κακουχίες, πού βρίσκεις κουράγιο να συνεχίσεις;
Ο καθένας έχει την προσωπική του Ιθάκη και το ταξίδι προς τον προορισμό έχει πολλές συγκινήσεις, αρνητικές στιγμές και θετικές και μέσα από αυτό το ταξίδι δομείται η προσωπικότητα σου και σε ετοιμάζει για το μετέπεια παιχνίδι της ζωής. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο δίδαγμα που έχει να προσφέρει ο αθλητισμός στην κοινωνία. Η ζωή μου ήταν σαν ενός μοναχού. Προπόνηση-σπίτι, σπίτι- προπόνηση. Το 2016, όταν πήγα διακοπές στην Κρήτη μετά τους Ολυμπιακούς, είχα να πάω διακοπές εννέα χρόνια. Όλες τις εποχές έκανα προπόνηση και δεν πήγαινα διακοπές.

Τι δουλειές έχεις κάνει για την επιβίωση;
Έχω δουλέψει delivery στα 18 μου, σε προγράμματα ΕΣΠΑ και τα τελευταία πέντε χρόνια δουλεύω πάνω στο αντικείμενο μου. Έχω τελειώσει ΤΕΦΑΑ και δουλεύω ως γυμναστής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved