Αντώνης Τσαπατάκης: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο – Τον αποθέωσε η σύντροφός του, Βασιλική Ρούσσου
G-Sports

Αντώνης Τσαπατάκης: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο – Τον αποθέωσε η σύντροφός του, Βασιλική Ρούσσου

Ο Αντώνης Τσαπατάκης κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μέτρα πρόσθιο στην κατηγορία SB4 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο αθλητής κατέκτησε το μετάλλιο σκορπώντας χαρά στους απανταχού Έλληνες και μεγάλη συγκίνηση.

Μετά από δύο τέταρτες θέσεις το 2012 και το 2016, ο Έλληνας παραολυμπιονίκης ανέβηκε στο βάθρο, χαρίζοντας στιγμές υπερηφάνειας στη χώρα μας.

Όπως ήταν φυσικό, ο Αντώνης Τσαπατάκης ήταν συγκινημένος κατά τη διάρκεια της απονομής του χάλκινου μεταλλίου, ζώντας την κάθε στιγμή.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που αποθέωσαν τον αθλητή στα social media και η σύντροφός του, Βασιλική Ρούσσου.

Το μοντέλο ανέβασε σχετικά stories τιμώντας τον!

«Είμαστε μαζί και περνάμε ωραία. Ο Αντώνης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Κρατάμε τη προσωπική μας ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά το μοντέλο μιλώντας για τη σχέση τους.

Δες τις φωτογραφίες

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Τσαπατάκης χάρισε στην Ελλάδα το πέμπτο της μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η χώρα μας μετράει πλέον ένα ασημένιο μετάλλιο και τέσσερα χάλκινα.

«Όλο αυτό συνέβη, το τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή που είχα στα 18, γιατί ήμουν όπως κάθε παιδί επηρεασμένο από τη ματαιοδοξία και τον υλισμό. Δηλαδή πιστεύει στην ύλη, στα ρούχα, στις μηχανές. Ότι αυτά είναι σημαντικά. Όταν άνοιξα τα μάτια μου κατάλαβα ότι αυτό ήταν το λάθος. Κατευθείαν. Δεν έπρεπε να δίνω αξία σε αυτές τις ψεύτικες αξίες. Άνοιξα τα μάτια μου και είπα «οκ δεν μπορώ να περπατήσω αλλά μπορώ να ανοίξω το μυαλό μου και να το κάνω να τρέξει μπροστά. Δεν είπα ποτέ «Θεέ μου, γιατί μου το έκανες αυτό;» ή «γιατί μπαμπά μου πήρες τη μηχανή και μου έτυχε αυτό».

Είχα σπάσει μία πόρτα στο σπίτι για να μου πάρει τη μηχανή. Δεν έφταιγε ο πατέρας μου. Εγώ έφταιγα που έκανα τη μητέρα μου να κλαίει κάθε μέρα και όποτε βλέπει συνεντεύξεις μου. Τώρα κλαίει αυτή τη στιγμή. Αν δε μου είχε συμβεί το ατύχημα η ζωή μου δε θα ήταν όπως είναι τώρα. Εύχομαι να μπορέσει ο κάθε άνθρωπος το ατύχημα σε ευτύχημα. Ονειρεύομαι κάθε μέρα. Ονειρεύομαι να παίρνω το χρυσό, να έχω οικογένεια. Όταν κοιμάμαι βλέπω τον εαυτό μου να περπατάει. Όταν είμαι ξύπνιος, όχι»!», έχει δηλώσει ο ίδιος για το ατύχημά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved