Πύρρος Δήμας: Βυθίστηκε ξανά σε βαρύ πένθος, τρία χρόνια μετά τον χαμό της γυναίκας του!
G-Sports

Πύρρος Δήμας: Βυθίστηκε ξανά σε βαρύ πένθος, τρία χρόνια μετά τον χαμό της γυναίκας του!

Μόλις τρία χρόνια από τον χαμό της αγαπημένης του συζύγου, ο Πύρρος Δήμας βυθίστηκε ξανά σε βαρύ πένθος, αυτή τη φορά λόγω της απώλειας της μητέρας του. 

Σύμφωνα με το himara.gr, ο κορυφαίος αθλητής της Άρσης Βαρών ο οποίος έκανε την Ελλάδα να δακρύσει με τις επιτυχίες του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και όχι μόνο, εδώ και λίγες ώρες έχει βυθιστεί ξανά σε βαρύ πένθος καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του μητέρα.

Η γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο και του έδειξε τη ζωή, τον έκανε ό,τι είναι σήμερα, έφυγε από τη ζωή ξαφνικά μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη στο σπίτι της οικογένειας στη Χιμάρα, εκεί που μεγάλωσε ο Πύρρος Δήμας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών και ο αδελφός του Οδυσσέας, είχαν φέρει στην Αθήνα τη μητέρα τους, τα τελευταία χρόνια, όμως εκείνη ήθελε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη όπου ζούσε για πολλά χρόνια.

Ο θάνατός της, στα 75 της χρόνια, βύθισε τα παιδιά της στο απόλυτο πένθος. Να θυμίσουμε ότι τρία χρόνια πριν γινόταν γνωστό ότι η σύζυγος του Πύρρου Δήμα έφευγε από τη ζωή χτυπημένη από τον καρκίνο. Μια αρρώστια που την πολέμησε έως το τέλος, δίνοντας δύναμη, όπως έκανε πάντα, σε όλη την οικογένεια.

Ο Πύρρος Δήμας σε μία σπάνια τηλεοπτική του εξομολόγηση στην Έλενα Κατρίτση είχε λυγίσει: «Είχε γίνει το χειρουργείο και κάθε βράδυ έκλαιγε. Ξύπνησα ένα βράδυ και της είπα: “Αυτό δεν μπορούμε να το συνεχίσουμε άλλο”. Μα, μου λέει, θα πεθάνω. Λέω, κανένας δεν ξέρει πότε θα πεθάνουμε. Έχουμε τέσσερα παιδιά. Πες μου, τι κάνουμε. Και εκείνη την ώρα μου απαντά “θα το παλέψουμε”. Και από τότε, μέχρι το τέλος, ήταν παλικάρι. Τώρα που βρίσκομαι σπίτι, θυμάμαι μόνο τις καλές στιγμές. Πολλές φορές νομίζω ότι θα τη δω μπροστά μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved