Η μάχη του Τσιρίλο με την κατάθλιψη: «Μετά από αρκετό καιρό σκοταδιού, καταφέρνω να βρω λίγο φως»
G-Sports

Η μάχη του Τσιρίλο με την κατάθλιψη: «Μετά από αρκετό καιρό σκοταδιού, καταφέρνω να βρω λίγο φως»

Άνθρωπος κλειστός και χαμηλών τόνων, ο Ιταλός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μπρούνο Τσιρίλο ο οποίος πλέον εργάζεται ως εκπρόσωπος άλλων ποδοσφαιριστών βρήκε το κουράγιο να μιλήσει δημόσια για κάτι που τον τυραννούσε εδώ και χρόνια. 

Ο λόγος βέβαια για την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού στις οποίες βυθιζόταν ο αθλητής και του είχαν κάνει τη ζωή κόλαση.

Όπως παραδέχεται όμως, κατάφερε να βρει λίγο φως και το κουράγιο να μιλήσει γι' αυτό ώστε να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ανάλογες καταστάσεις.

Με μία συγκλονιστική ανάρτησή του στα social media, ο Μπρούνο Τσιρίλο τα είπε όλα... Διαβάστε παρακάτω:

«Όποιος με γνωρίζει, ξέρει πως είμαι ένας άνθρωπος πολύ κλειστός. Σήμερα για μένα μετά από αρκετό καιρό σκοταδιού, καταφέρνω να βρω λίγο από το φως. Ήταν δύσκολα μα επιτέλους επιστρέφει σιγά-σιγά η κανονικότητα. Είμαι πάντα ένας μαχητής, κατάφερα να φτάσω και να εκπληρώσω όλα τα όνειρά μου. Κάνοντας απίστευτες θυσίες και χωρίς ποτέ να τα παρατήσω. Όταν αποφάσισα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, δεν φανταζόμουν ότι με περίμενε μία από τις πιο δύσκολες προκλήσεις της ζωής μου.

Κατάθλιψη και κρίσεις πανικού. Είμαι εδώ να σας διηγηθώ ότι σιγά-σιγά και μετά από μία μεγάλη προσπάθεια, βγαίνω από κάτι που δεν εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Άλλαξε η ζωή μου. Έχασα όλες τις βεβαιότητές μου, φοβόμουν να κάνω οτιδήποτε, έκανα παράλογες σκέψεις και χωρίς να το θέλω, θα έχω πληγώσει άτομα κοντινά σε εμένα γιατί δεν ήμουν πια ο εαυτός μου. Δηλώνω ότι δεν έκανα αυτή την ανάρτηση για να μαζέψω followers και να πάρω likes.

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Για εμένα είναι μία απελευθέρωση. Μία νέα ημέρα και πάνω απ’ όλα είναι ένα ΜΗΝΥΜΑ σε όλους όσοι βρίσκονται ή βρέθηκαν στην ίδια κατάσταση με εμένα. Μην εγκαταλείπετε τη μάχη. Να είστε δυνατοί. Παλέψτε. Ζητείστε βοήθεια και κυρίως όποιος είναι δίπλα (στο άτομο που έχει πρόβλημα) να ψάξει να καταλάβει τι συμβαίνει και να βοηθήσει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved