Ο ΝΙΟΥ ΧΟΛΑΝΤ μεγάλος νικητής του 75ου Ελληνικού Ντέρμπι στο Markopoulo Park
G-Sports

Ο ΝΙΟΥ ΧΟΛΑΝΤ μεγάλος νικητής του 75ου Ελληνικού Ντέρμπι στο Markopoulo Park

  • H ΛΑΒ ΧΕΕΡΤΣ επικράτησε στο Κύπελλο Αρτέμιδος

Η 20η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς, τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, στο Markopoulo Park, είχε τα πάντα. Τις σημαντικότερες ιπποδρομίες για τριετείς, όμορφο θέαμα, κλειστές αφίξεις και μεγάλα κέρδη για τους νικητές του ΣΚΟΡ 6. Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στις κορυφαίες κούρσες της χρονιάς, το 75ο Ελληνικό Ντέρμπι και το Κύπελλο Αρτέμιδος.

ΝΙΟΥ ΧΟΛΑΝΤ και Γιάννης Ψαραδάκης

Ο ΝΙΟΥ ΧΟΛΑΝΤ (IRE) αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του 75ου Ελληνικού Ντέρμπι πραγματοποιώντας ένα εκπληκτικό φίνις. Ο γιoς του Australia (GB) και της Seven Veils (IRE) χάρισε τη χαρά της κατάκτησης της σημαντικότερης κούρσας της χρονιάς στους ιδιοκτήτες του, Μιχάλη Μποδούρογλου και VAM Properties S.A. καθώς και στον προπονητή του Χρήστο Θεοδωράκη και τον αναβάτη Γιάννη Ψαραδάκη. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επιτυχίας για τη συγκεκριμένη ομάδα καθώς πέρυσι είχε θριαμβεύσει και στο 74ο Ελληνικό Ντέρμπι με τον ΓΚΑΝΜΕΤΑΛ ΤΖΑΚ (IRE).

Άνετη επικράτηση για ΛΑΒ ΧΕΕΡΤΣ και Γιάννη Ψαραδάκη στο Κύπελλο Αρτέμιδος

Δείτε την 7η ιπποδρομία:

Ο τριετής καθαρόαιμος ΝΙΟΥ ΧΟΛΑΝΤ (IRE) κατάφερε να περάσει τον ομόσταυλο του, και μέχρι εχθές αήττητο ΑΧΑΤΗ (IRE), στα τελευταία μέτρα της κούρσας και επικράτησε με χρόνο 2.15.61 στα 2.100 μέτρα.

«Μάχη» γένους θηλυκού στην 5η ιπποδρομία

Η ΛΑΒ ΧΕΕΡΤΣ (GB) αναδείχθηκε νικήτρια στη «μάχη» γένους θηλυκού που διεξήχθη στην 5η ιπποδρομία, το Κύπελλο Αρτέμιδος ή αλλιώς το Ντέρμπι των Φοράδων. Επικράτησε άνετα των αντιπάλων της και χάρισε την νίκη στον προπονητή Χρήστο Θεοδωράκη και τον αναβάτη Γιάννη Ψαραδάκη. Ιδιοκτησίας των G.K.L.D. Stables και της Κατερίνας Χατζοπούλου η τριετής κόρη του Fast Company (IRE) και της Tell Mum (GB) κατέκτησε το Κύπελλο Αρτέμιδος σημειώνοντας χρόνο 1:55:68 στα 1.800 μέτρα.

Δείτε την 5η ιπποδρομία:

Από τρεις νίκες πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους, χθες, οι αναβάτες Χρήστος Θεοδωράκης και Γιάννης Ψαραδάκης καθώς κέρδισαν και την 6η ιπποδρομία με τον ίππο ΑΠΛΗΚΤΟΝ (IRE) ιδιοκτησίας της Παρασκευής Μάτσα. Τρείς νίκες σημείωσε και ο προπονητής Χάρης Χαραλάμπους με τους ίππους ΛΙΑΚΟΥΡΑΣ (GR), ΝΤΑΠΠΕΡ ΝΤΑΝ (IRE) και ΑΦΡΑ ΚΑΝΤΑΜΠΡΑ (IRE) στην 3η, 4η και 8η ιπποδρομία αντίστοιχα.

ΝΙΟΥ ΧΟΛΑΝΤ και Γιάννης Ψαραδάκης

Σημαντικά κέρδη στο ΣΚΟΡ 6 και το ΤΕΤΡΑΠΛΟ

Κάθε λόγο να χαμογελούν είχαν οι τυχεροί παίκτες που κέρδισαν σημαντικά ποσά στο ΣΚΟΡ 6 και το ΤΕΤΡΑΠΛΟ των ελληνικών ιπποδρομιών.

Συνολικά βρέθηκαν:

  • 9 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 που κέρδισαν από 2.782,20 ευρώ
  • 6 νικητές στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ της 8ης ιπποδρομίας του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 1.762,31 ευρώ
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved