Συγκλονίζει η Δήμητρα Καστρίτση: «Με κλωτσιές με έσυρε στο γυμναστήριο, μάτωναν τα αυτιά μου»
G-Sports

Συγκλονίζει η Δήμητρα Καστρίτση: «Με κλωτσιές με έσυρε στο γυμναστήριο, μάτωναν τα αυτιά μου»

Η Δήμητρα Καστρίτση μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν υπέστη σωματική και ψυχολογική βία, τον καιρό που ασχολούταν με τον πρωταθλητισμό στην ενόργανη.  

Με συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107,7, η ίδια τόνισε πως είναι πολλά τα περιστατικά βίας, σε βάρος συναθλητών και συναθλητριών της.

Η αθλήτρια από τη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη συνέντευξή της αυτή αποκάλυψε: «Μας άφηναν νηστικές και μας χτυπούσαν».

Με τον δρόμο να έχει ανοίξει εδώ και καιρό μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για τα όσα συνέβαιναν στον χώρο του αθλητισμού, η Δήμητρα Καστρίτση, θέλησε να μιλήσει δημόσια και για όλα όσα έζησε η ίδια στον δύσκολο δρόμο του πρωταθλητισμού που επέλεξε να ακολουθήσει.

Μιλώντας για το παρελθόν, η ίδια αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό όταν ήταν μόλις 12 ετών, το οποίο συνέβη κατά τη διάρκεια προπόνησης για την Εθνική ομάδα: «Με τραβούσε από τα μαλλιά και με κλωτσιές με έσυρε στο γυμναστήριο, τα αυτιά μου μάτωναν». Η Δήμητρα Καστρίτση συνέχισε λέγοντας: «Ξύλο μπορεί να έπεφτε ακόμα και γιατί μια αθλήτρια στην προπόνηση δεν τέντωνε καλά το χέρι της».

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι η ίδια αναφέρθηκε σε περιστατικά στα οποία ήταν μπροστά, με πρωταγωνίστρια γυναίκα προπονήτρια, ενώ υπήρχαν και άλλα επεισόδια με άντρες προπονητές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved