Κρίσιμες ώρες για τον Πελέ – Νοσηλεύεται με καρκίνο στο νοσοκομείο
G-Sports

Κρίσιμες ώρες για τον Πελέ – Νοσηλεύεται με καρκίνο στο νοσοκομείο

Την πιο δύσκολη δοκιμασία της ζωής του περνά ο Πελέ.

Μετά την πρώτη του περιπέτεια με τον καρκίνο τον περασμένο Σεπτέμβριο οπού είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο στο παχύ έντερο.

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, ο «θρύλος» του ποδοσφαίρου θα συνεχίσει τη θεραπεία του για τον καρκίνο του παχέος εντέρου.

Το Rádio BandNews FM με ανάρτηση στο Twitter, αναφέρει για την κατάσταση της υγείας του Πελέ:

«Το νοσοκομείο Albert Einstein, στο Σάο Πάολο, επιβεβαιώνει ότι ο Πελέ εισάγεται στη μονάδα για να συνεχίσει τη θεραπεία για όγκο στο παχύ έντερο. Ο καρκίνος εντοπίστηκε τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, όταν ο πρώην παίκτης πέρασε 30 ημέρες στο νοσοκομείο».

Από το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 1958 έως το λυκόφως της καριέρας του στην Αμερική, ο Πελέ άλλαξε τον τρόπο που παίζεται το ποδόσφαιρο. Έφερε χαρά και δεξιότητες στο άθλημα, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο στον κόσμο. Επηρέασε τη λαϊκή κουλτούρα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλον πριν ή μετά από αυτόν και δεν λατρεύτηκε άνευ όρων όπως άλλοι, αλλά παρέμεινε το οριστικό σημείο αναφοράς για το μεγαλείο του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο.

Το 1970 που η εικόνα του βρίσκονταν στην κορύφωσή της ψηφίστηκε το πιο διάσημο άτομο στον κόσμο. Όμως παρά την ακτινοβολία του και τη συσσώρευση περιουσίας, έζησε πάντα μια απλή και διακριτική ζωή. Παρέμεινε σε ένα τρόπο ζωής μακριά από επικίνδυνες εξωαθλητικές προκλήσεις διάγοντας συνετό βίο και διατήρησε μια ευρέως αποδεκτή παρουσία στις αντίστοιχες δραστηριότητές του.

Διαβάστε επίσης

Πελέ: Δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του στο ντοκιμαντέρ του Netflix

Βαρύ πένθος για τον Πελέ - Πέθανε ο αδερφός του (Photos)

Πέλε – Η πρώτη φωτογραφία μετά το χειρουργείο και το μήνυμα της κόρης του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved