Στέφανος Τσιτσιπάς: «Είναι ωραίο να ζεις αυτό το ταξίδι του πρωταθλητισμού με τον πατέρα σου»
G-Sports

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Είναι ωραίο να ζεις αυτό το ταξίδι του πρωταθλητισμού με τον πατέρα σου»

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, παραχώρησε συνέντευξή και αναφέρθηκε στον εμβολιασμό και στους γονείς του.

«Δεν είμαι γιατρός και δεν πρόκειται να τον κάνω, αλλά μετά από έρευνα 40 ετών δεν έχει ανακαλυφθεί κανένα εμβόλιο για τον ΗΙV. Τουλάχιστον 100 χρόνια έρευνας και δεν υπάρχει εμβόλιο για τον καρκίνο. Και σε λιγότερο από έναν χρόνο εμφανίστηκε το εμβόλιο κατά του COVID-19. Αυτός είναι ο λόγος που καθυστέρησα να εμβολιαστώ».

«Ναι, συμμετείχα στην εκστρατεία "Μένουμε σπίτι" όταν ξεκίνησε η πανδημία, με σκοπό να απαλλαγούμε από αυτόν τον ιό μια και καλή. Χωρίς να χρειαστεί κανένα εμβόλιο. Αλλά ως επαγγελματίας αθλητής είναι πολύ σημαντικό να βρίσκομαι στο 100% της φυσικής μου κατάστασης. Κι επειδή δεν γνώριζα τι παρενέργειες μπορεί να είχε αυτή η διαδικασία μου πήρε λίγο χρόνο να το αποφασίσω. Βλέπω τα πράγματα από την άποψη του αθλητή, όμως νομίζω ότι είναι καθήκον όλων μας να ακολουθούμε τις συμβουλές των επαγγελματιών υγείας».

«Είναι ωραίο να ζεις αυτό το ταξίδι του πρωταθλητισμού με τον πατέρα σου, με κάποιον που πιστεύει πάντα σε σένα. Ο πατέρας μου έχει επηρεάσει πολύ την εξέλιξη μου. Είναι αυτοδίδακτος, θα ήθελα επίσης να αναφέρω τη μητέρα μου, γιατί έπαιξε μεγάλο ρόλο στον προσανατολισμό του πατέρα μου, από τα "παρασκήνια", καθοδηγώντας τον με επαγγελματικές συμβουλές. Η μητέρα μου έπαιζε επαγγελματικό τένις από μικρή ηλικία, οπότε γνώριζε πολύ περισσότερα. Ο πατέρας μου, από την άλλη, είναι από τη φύση του πολύ καλός "δράστης" και "εκτελεστής". Πραγματικά πολύ ανταγωνιστικός και καθόλου άνετος, στοιχεία που μου έχει μεταδώσει τα τελευταία χρόνια. Νομίζω ότι η φλόγα του φουντώνει από βαθιά μέσα του. Η καριέρα στο τένις είναι κάτι που ο ίδιος δεν διέθετε ποτέ τους πόρους για να κυνηγήσει. Και το ζει με φοβερό πάθος μέσα από εμένα και τα αδέλφια μου», είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved