Ο Τσιτσιπάς έτοιμος να κλείσει ραντεβού με τον τελικό
instagram
G-Sports

Ο Τσιτσιπάς έτοιμος να κλείσει ραντεβού με τον τελικό

  • Πολλά ειδικά στοιχήματα από το Pamestoixima.gr για τον ημιτελικό του Australian Open με τον Μεντβέντεφ

Την καλύτερη εμφάνισή του στο Australian Open έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον προημιτελικό με τον Ιταλό Γιάνικ Σίνερ. Πήρε άνετα τη νίκη με 3-0 σετ και εξασφάλισε το εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Αντίπαλός του, στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής, είναι ο Ρώσος Ντανίλ Μεντβέντεφ, Νο 2 στον κόσμο, ο οποίος αν και έχανε με 2-0 σετ στον προημιτελικό από τον Καναδό Φίλιξ Όγκιερ Αλιάσιμε, έκανε τη μεγάλη ανατροπή και επικράτησε με 3-2.

Ο ημιτελικός του Australian Open, ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ντανίλ Μεντβέντεφ παίζεται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Για ένατη φορά αντίπαλος με τον Μεντβέντεφ

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Νο 4 στον κόσμο, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δείχνει αποφασισμένος να προκριθεί για δεύτερη φορά σε τελικό Grand Slam και να κατακτήσει το πρώτο του τρόπαιο. Με τον Μεντβέντεφ έχει αναμετρηθεί στο παρελθόν οκτώ φορές και μετράει δύο νίκες και έξι ήττες.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πλήθος ειδικών στοιχημάτων για τον ημιτελικό του Australian Open, Στέφανος Τσιτσιπάς-Ντανίλ Μεντβέντεφ, μεταξύ άλλων, για τα συνολικά Games του αγώνα, τον νικητή του 1ου πόντου, τον νικητή του 1ου και του 2ου σετ, τον νικητή του 1ου σετ σε συνδυασμό με τον νικητή του αγώνα, το ακριβές σκορ σετ, το ακριβές σκορ αγώνα, το αν θα τελειώσει ένα σετ με 6-0 ή 0-6, τα συνολικά tie break, τη διάρκεια του αγώνα, του διάρκεια του 1ου σετ, τους περισσότερους άσους, τα συνολικά match points, το άθροισμα άσων και διπλών λαθών.

Μεγάλα δώρα για χιλιάδες νικητές με το Weekly Fest

Στο Pamestoixima.gr το παιχνίδι αποκτά άλλη αξία με το Weekly Fest. Οι παίκτες του Pamestoixima.gr με κάθε ποντάρισμα μαζεύουν συμμετοχές και κάθε Δευτέρα διεκδικούν ασύλληπτα δώρα.

Τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου η κλήρωση του Weekly Fest ανέδειξε 4.642 τυχερούς με συνολικά έπαθλα αξίας άνω των 40.000 ευρώ.

Η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο στο Pamestoixima.gr με εγγυημένα έπαθλα και έως 16.416 νικητές κάθε εβδομάδα.

Virtuals+ από το Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερη δράση

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε και την μεγαλύτερη ποικιλία Virtual Sports για να ζείτε πραγματική εμπειρία στοιχήματος σε κάθε Virtual αγώνα.
νέα Virtuals+ προσφέρουν πολλές στοιχηματικές επιλογές για 21 εικονικά αθλήματα, όπως Virtual ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, ιππoδρομίες, κυνοδρομίες, αγώνες φόρμουλας και ποδηλάτου. Η γκάμα των Virtuals+ περιλαμβάνει όλα τα διάσημα παιχνίδια των κορυφαίων παρόχων παγκοσμίως.

Στα Virtuals+ δεν χρειάζεται κάποιος να έχει ιδιαίτερες γνώσεις για να συμμετάσχει, ενώ η ροή των αγώνων είναι διαρκής. Τα σύγχρονα γραφικά, οι ρεαλιστικές φάσεις και η εξέλιξη του παιχνιδιού δημιουργούν την εντύπωση ότι οι παίκτες παρακολουθούν πραγματικούς αγώνες. Ακόμη, μπορείτε να απολαύσετε και παιχνίδια με στιγμιότυπα από πραγματικούς αγώνες του παρελθόντος.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στα Virtuals+ και την προωθητική ενέργεια January+ για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved