Κρίνεται η πρόκριση σε ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη
G-Sports

Κρίνεται η πρόκριση σε ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη

Στο ρυθμό του Κυπέλλου Ελλάδας τα καταστήματα ΟΠΑΠ με πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους προημιτελικούς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-Παναιτωλικός

Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώνεται σήμερα με τρία παιχνίδια. Στις 16:00, η Αναγέννηση Καρδίτσας φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, σ’ έναν αγώνα που δείχνει να είναι τυπικής διαδικασίας. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 4-0 στο πρώτο παιχνίδι και αναμένεται να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λαμία.

Τα άλλα 2 παιχνίδια παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Στις 18:00, στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό, με στόχο να ανατρέψει το 2-1 με το οποίο ηττήθηκε στην πρώτη αναμέτρησή τους στο Αγρίνιο.

Ισόπαλος με 0-0 ο πρώτος προημιτελικός στην Τούμπα

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το ντέρμπι, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, το οποίο ξεκινάει στις 20:00, στο ΟΑΚΑ. Οι λογαριασμοί τους έμειναν ανοιχτοί, μετά την ισοπαλία με 0-0 που έφεραν στον πρώτο προημιτελικό στην Τούμπα και η πρόκριση κρίνεται στον αποψινό αγώνα ρεβάνς.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλα τα σημερινά ματς των Κυπέλλων Ελλάδας, Ιταλίας, Ισπανίας και Γαλλίας, καθώς και για τα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο αγώνας ΑΕΚ-ΠΑΟΚ έχει ενισχυμένες αποδόσεις στο Πάμε Στοίχημα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Ειδικά στοιχήματα για γκολ, σκόρερ, κόρνερ και πρόκριση

Πολλά είναι τα ειδικά στοιχήματα, στα οποία μπορούν να ποντάρουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, στα παιχνίδια ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-Παναιτωλικός.

Ανάμεσα στις επιλογές που προσφέρονται είναι και αυτές για την ομάδα που θα προκριθεί, τη μέθοδο πρόκρισης (κανονική διάρκεια, παράταση, πέναλτι), τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το σύνολο των κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, το τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal.

Cash Out οποιαδήποτε στιγμή και αθλητικό κανάλι

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν μέσω της εφαρμογής Opapp να δημιουργούν εύκολα και γρήγορα το δελτίο τους, να σκανάρουν τα αποδεικτικά και να κάνουν Cash Out οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και σε virtual αγώνες, στο Ποδόσφαιρο, το Πρωτάθλημα και το Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες στοιχηματικές φάσεις και προωθητικές ενέργειες όπως το Παρά 1 στο VIRTUAL SPORTS ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved