Το νέο ειδύλλιο στον χώρο του αθλητισμού: Χρυσός Ολυμπιονίκης σε σχέση με γνωστή αθλητικογράφο!
G-Sports

Το νέο ειδύλλιο στον χώρο του αθλητισμού: Χρυσός Ολυμπιονίκης σε σχέση με γνωστή αθλητικογράφο!

Ένα νέο ειδύλλιο συζητιέται έντονα στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού ανάμεσα σε δύο νέα και πολλά υποσχόμενα παιδιά. 

Ο λόγος για τον Χρυσό Ολυμπιονίκη στο άλμα εις μήκος Μίλτο Τεντόγλου και τη γνωστή αθλητικογράφο Πηνελόπη Γκιώνη.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τη Real, γνωρίστηκε στα στάδια, ανάμεσα σε προπονήσεις και αγώνες, καθώς η μελαχρινή δημοσιογράφος καλύπτει τα αθλήματα του στίβου.

Οι δυο τους μάλιστα έκαναν την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνισή τους πριν από περίπου μία εβδομάδα, στη βράβευση των κορυφαίων αθλητών του ΣΕΓΑΣ.

Πέρυσι το καλοκαίρι, η Πηνελόπη Γκιώνη βρέθηκε στην Ιαπωνία, για να καλύψει τους Ολυμπιακούς Αγώνες για την ιστοσελίδα στην οποία εργαζόταν εκείνο το διάστημα. Εκεί, μετά το τέλος των Αγώνων, η όμορφη δημοσιογράφος γνώρισε τον 26χρονο Μίλτο Τεντόγλου και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για το άθλημα που αγωνίζεται ο κορυφαίος άλτης.

Αυτή η γνωριμία τους στάθηκε καταλυτική καθώς η αμοιβαία πρώτη συμπάθεια, μετατράπηκε σε έλξη μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων.

Όταν επέστρεψαν στην Ελλάδα, άρχισαν να συναντιούνται όλο και πιο συχνά μέχρι που κατάλαβαν ότι μεταξύ τους υπάρχει κάτι παραπάνω από μία απλή συμπάθεια. Η κατανόηση των απαιτήσεων που έχει ένας αθλητής του επιπέδου του από την πλευρά της Πηνελόπης Γκιώνη λειτούργησε θετικά ώστε να γίνουν τελικά ζευγάρι.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved