Όνειρο η Μίλαν για τον Παπασταθόπουλο
G-Sports

Όνειρο η Μίλαν για τον Παπασταθόπουλο

Για το όνειρο που έγινε πραγματικότητα, αλλά και για τη θητεία του στην ΑΕΚ μίλησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο αμυντικός της Μίλαν σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, τόνισε για τη μεταγραφή του στους “ροσονέρι”: «Το περίμενα πάρα πολύ. Ήταν δύο με τρεις μήνες το θέμα που… έπαιζε. Λογικό, αφού ήταν πολλά τα λεφτά. Βρίσκομαι σε μία από τις τρεις -κατά τη γνώμη μου- μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Το συμβόλαιό μου τελείωνε με την Τζένοα. Μου πρότειναν, βέβαια, ανανέωση και μάλιστα δεν τα βρήκαμε στην αρχή. Υπήρχαν και άλλες ομάδες όμως που με ήθελαν. Όταν προέκυψε το ενδιαφέρον της Μίλαν δεν είχα στο μυαλό μου την ανανέωση της συνεργασίας μου με την Τζένοα. Ήταν το όνειρό μου! Ήταν η ομάδα στην οποία ονειρευόμουν να παίξω από τότε που ήμουν μικρός. Δεν είναι μόνο η δουλειά, όμως, ή το ταλέντο που παίζουν ρόλο, αλλά και ο παράγοντας τύχη. Και εγώ είχα πάρα πολύ!».

Για το πρώτο εξάμηνο της παρουσίας του στο Μιλάνο: «Καταρχήν, είναι μία ομάδα που σου παρέχει τα πάντα, ενώ το Μιλάνο είναι η καλύτερη πόλη για να παίξεις ποδόσφαιρο. Ο κόσμος εκεί δεν ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν βέβαια και οπαδοί στο δρόμο που σε… ενοχλούν. Αλλά, κυρίως, στο Μιλάνο ασχολούνται με τη μόδα. Πρέπει να είσαι πάρα πολύ δυνατός για να αντέξεις σε μία ομάδα όπως η Μίλαν. Και οι ίδιοι λένε ότι όποιος πάει εκεί, αξίζει να πάει, αλλά το δύσκολο είναι να μείνει στο σύλλογο. Πρέπει να είσαι πολύ δυνατός ψυχολογικά, ώστε να μπορέσεις να αποδεικνύεις ότι υπάρχεις εκεί μέσα…

Πάντως, όταν έκανα αυτό το βήμα στην καριέρα μου, ήξερα ότι πήγα πολύ πιο νωρίς σε μία τόσο μεγάλη ομάδα από ό,τι έπρεπε να πάω. Αλλά ήταν επιλογή μου. Ξεκαθάρισα όμως στον εαυτό μου ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα και ειδικά τον πρώτο χρόνο. Όπως και τον πρώτο χρόνο στην ΑΕΚ, όπως και τον πρώτο στην Τζένοα.

Στη Μίλαν όλοι είναι πρωταθλητές, ενώ στην Ιταλία, για τη θέση του αμυντικού η καριέρα σου ξεκινάει στα 28. Αλλά δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Όλα τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλοί χαρακτήρες. Η Μίλαν είναι μία τεράστια οικογένεια, αλλά τα λάθη δύσκολα συγχωρούνται. Ο Νέστα είναι δάσκαλος και ο Τιάγκο Σίλβα θεωρώ ότι είναι μέσα στους τρεις καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς του κόσμου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι μέσα σε αυτά τα αποδυτήρια».

Πηγή: gazzetta

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved