Κλείνουν τα δώδεκα εισιτήρια για τα ημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης
instagram
G-Sports

Κλείνουν τα δώδεκα εισιτήρια για τα ημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης

  • Πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλα τα παιχνίδια και ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στον αγώνα ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ με στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα»

Η προημιτελική φάση των Κυπέλλων Ευρώπης ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα. Βγαίνουν οι 12 ομάδες που θα συνεχίσουν στα ημιτελικά και θα διεκδικήσουν τα 3 τρόπαια, του Champions League, του Europa League και του Conference League.

Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ, απέκτησαν μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση, μετά τις εκτός έδρας νίκες τους με 3-1, κόντρα στην Τσέλσι και την Μπενφίκα αντίστοιχα.

Η Μπάγερν θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 1-0 με το οποίο ηττήθηκε στην Ισπανία από τη Βιγιαρεάλ. Τη νίκη με 1-0 πήρε και η Μάντσεστερ Σίτι στο πρώτο ματς, στην έδρα της, κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Απόψε (22:00) διεξάγονται οι αγώνες Μπάγερν-Βιγιαρεάλ και Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι και αύριο (22:00) τα παιχνίδια Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ-Μπενφίκα.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές για καθέναν από τους 4 προημιτελικούς αγώνες του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ έτοιμος για τη μεγάλη ανατροπή με τη Μαρσέιγ

Την Πέμπτη παίρνουν τη σκυτάλη το Europa League και το Conference League με τους αγώνες ρεβάνς της προημιτελικής φάσης.

Στο Conference League o ΠΑΟΚ πάλεψε στη Μασσαλία και ηττήθηκε με 2-1 στο πρώτο ματς από τη Μαρσέιγ. Χρειάζεται τη νίκη με 2 γκολ διαφορά στην Τούμπα, για να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Σε περίπτωση νίκης του με 1 γκολ διαφορά η πρόκριση θα κριθεί στην παράταση ή τα πέναλτι.

Περισσότερα από 400 ειδικά στοιχήματα προσφέρονται από το Πάμε Στοίχημα για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ, ο οποίος παίζεται με ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν πλήθος στοιχηματικών επιλογών για να ποντάρουν σε όλα παιχνίδια του Europa League και του Conference League.

Ειδικά στοιχήματα για πρόκριση, νικητή και ζευγάρι τελικού

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και ειδικά στοιχήματα για τον νικητή και το ζευγάρι τελικού του Champions League, του Europa League και του Conference League, καθώς και για την πρόκριση σε κάθε αγώνα της προημιτελικής φάσης των τριών διασυλλογικών διοργανώσεων.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και μέσω των Virtual Sports, Ποδόσφαιρο, Πρωτάθλημα και Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες φάσεις και στοιχηματικές επιλογές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved