Τραγωδία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο-Σε κλίμα οδύνης ανακοίνωσε την απώλεια του νεογέννητου γιου του
G-Sports

Τραγωδία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο-Σε κλίμα οδύνης ανακοίνωσε την απώλεια του νεογέννητου γιου του

Ανείπωτος πόνος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.

Η οικογένεια ζει τις πιο δύσκολες στιγμές που μπορεί να βιώσει μια οικογένεια καθώς ανακοίνωσε πως έφυγε από τη ζωή το νεογέννητο αγοράκι του.

Τη δυσάρεστη αυτή είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο, έγραψε:

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του μωρού μας. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μάς δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή. Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα».

Θυμίζουμε πως η σύντροφός του κυοφορούσε δίδυμα, ένα κοριτσάκι, το οποίο γεννήθηκε υγιέστατο και το αγοράκι το οποίο δυστυχώς έφυγε από τη ζωή.

Την εγκυμοσύνη είχαν ανακοινώσει, κρατώντας το υπερηχογράφημα των μωρών: «Με χαρά ανακοινώνουμε ότι περιμένουμε δίδυμα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες αγάπη - ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved