Ο Sainz ξεκινά με νίκη το Dakar
G-Sports

Ο Sainz ξεκινά με νίκη το Dakar

Ο Carlos Sainz, περυσινός νικητής του μαραθώνιου rally Dakar ξεκίνησε με επιτυχία τον αγώνα αντοχής κερδίζοντας την πρώτη ειδική διαδρομή.

Ο οδηγός της Volkswagen, και πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής των ράλι, τερμάτισε πρώτος την ειδική διαδρομή των 222 χλμ, 1:31 λεπτά εμπρός από το θρύλο του Dakar, Stephane Peterhansel,με την X-Raid BMW.

Στην ειδική διαδρομή από την Victoria στην Cordoba, ο «ματαντόρ» έγραψε τον ταχύτερο χρόνο διανύοντας την απόσταση σε 2:18 λεπτά.

«Για περίπου 20 χλμ είχαμε πολύ βροχή» λέει ο Sainz και προσθέτει: «Σε κάποιες στιγμές δεν μπορούσαμε να δούμε μπροστά μας, είχαμε και ένα πρόβλημα με τους καθαριστήρες οι οποίοι σταμάτησαν να δουλεύουν και τότε η κατάσταση έγινε χειρότερη. Μου θύμισε λίγο το ράλι Βρεττανίας μόνο που εδώ το αυτοκίνητο δεν είχε κανένα πρόβλημα». Στην Τρίτη θέση τερμάτισε ο Nasser Al-Attiyah (Volkswagen).

Στις μοτοσικλέτες η KTM συνεχίζει την κυριαρχία της. Στην πρώτη θέση είναι ο Ruben Faria και τον ακολουθούν οι: Cyril Despre και Marc Coma. Ως τώρα είναι η BMW αυτή που έχει ξεχωρίσει από τις άλλες εταιρίες, με τον Paulo Concalves στην 5η θέση. Ο Βασίλης Ορφανός βρίσκεται στην 113η θέση και συνεχίζει…

Πηγή: newsbomb.gr


www.newsbomb.gr/aytokinhto/story/o-sainz-xekina-me-nikh-to-dakar



Δείτε το video:






©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved