Ξέσπασε η Ευαγγελία Πλατανιώτη: Ντροπιαστικό αποτέλεσμα, ξέρω τι αξίζω
G-Sports

Ξέσπασε η Ευαγγελία Πλατανιώτη: Ντροπιαστικό αποτέλεσμα, ξέρω τι αξίζω

H Ευαγγελία Πλατανιώτη η οποία βρέθηκε στη Ρώμη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου πήρε την τέταρτη θέση και δεν δίστασε να δίστασε να εκφράσει την ενόχληση της για τη βαθμολογία που έλαβε στο σόλο πρόγραμμά της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε λόγο για ντροπιαστικό αποτέλεσμα κατηγορώντας ευθέως τους διοργανωτές για την εικόνα στην προσπάθειά της.

Αρχικά ανέφερε η Ευαγγελία Πλατανανιώτη: «Ήρθα στη Ρώμη για το χρυσό, γιατί ξέρω τι αξίζω. Το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν ντροπιαστικό για το άθλημα.. Θέλω να πω μπράβο στην ομάδα της Ισπανίας που ξέρει την αξία της και προτίμησαν να δώσουν προσοχή στον σημαντικότερο διαγωνισμό της χρονιάς… το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».

Και πρόσθεσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Ας συγκρίνουμε..! Εδώ είναι το 3ο και 4ο Δυστυχώς ο καμέραμαν ξέχασε “κατά λάθος” να δείξει καθαρά τα κάθετά μου. Αλλά και έτσι, μπορείς να δεις κάτι. Είμαι περισσότερο από υπερήφανη με την απόδοσή μου, γιατί ήδη γνωρίζω την αξία μου. Το #fairplay είναι μια άγνωστη λέξη για αυτό το άθλημα»

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω!

https://www.instagram.com/p/ChNWLedI4wM
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved