Αλέξανδρος Νικολαϊδης: Το σπαρακτικό μήνυμα της Σοφίας Μπεκατώρου – «Έφυγε μαχητής...»
G-Sports

Αλέξανδρος Νικολαϊδης: Το σπαρακτικό μήνυμα της Σοφίας Μπεκατώρου – «Έφυγε μαχητής...»

Η Σοφία Μπεκατώρου αποχαιρέτησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 42 του χρόνια νικημένος από μία σπάνια μορφή καρκίνου σκορπίζοντας θλίψη στο πανελλήνιο.

Η Σοφία Μπεκατώρου έγραψε χαρακτηριστικά και μας συγκίνησε: «Σε μία περίοδο όπου έχουμε φρίξει από τα εγκλήματα βίας που εξελίσσονται δίπλα μας και εμείς συνεχίζουμε να «κοιμόμαστε», ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης μπαίνει πάλι μπροστά.

Μέσα από τον προσωπικό του Γολγοθά μας υπενθυμίζει τη σημασία της προσφοράς, της αλληλεγγύης, της σημασίας να είμαστε παρόντες στη ζωή βοηθώντας τους ανθρώπους γύρω μας, όπως έκαναν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό για αυτόν.

Έφυγε μαχητής, αφήνοντας στην οικογένειά του, αλλά και όλους εμάς ένα μήνυμα που εύχομαι να μην ξεχάσουμε γρήγορα…

“Να προσφέρω ελπίδα μέσα από όσα κατάφερα στην ζωή μου, από τα όμορφα μέχρι τα άσχημα. Τελευταία επιθυμία μου είναι, τα δύο αυτά μετάλλια, να βγουν σε δημοπρασία και το ποσό που θα συγκεντρωθεί να δοθεί σε δομές για τα παιδιά που θα επιλέξει η οικογένειά μου. Αν σωθεί έστω ένα παιδί, θα αξίζει κάθε κλωτσιά που έχω φάει στο κεφάλι, κάθε κάταγμα στα πόδια μου. Αυτό είναι το αποτύπωμα που θέλω να αφήσω στην κοινωνία, αυτή είναι η κληρονομιά που θέλω να μείνει στα παιδιά μου”, έγραψε…

Η κοινωνική αλλαγή είναι ομαδικό άθλημα και χρειαζόμαστε όλοι!»

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Κατέρρευσε ο Παναγιώτης Στάθης – «Δεν μπορώ ρε παιδιά. Sorry αλλά δεν μπορώ»

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Λύγισε on air η Τσιμτσιλή για τον θάνατο του Ολυμπιονίκη

Πέθανε ο Ολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης στα 42 του χρόνια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved