Markopoulo Park: Ένας νικητής στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισε 15.426 ευρώ
Εντυπωσιακή άφιξη και νίκη για τον ΝΤΑΡΚΟ ΚΙΝΓΚ (IRE)
G-Sports

Markopoulo Park: Ένας νικητής στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισε 15.426 ευρώ

Δυνατό φίνις για τον πενταετή ΝΤΑΡΚΟ ΚΙΝΓΚ

Έναν νικητή που κέρδισε 15.426 ευρώ στο ΣΚΟΡ 6 και εντυπωσιακές αφίξεις επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, εχθές, Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στο Markopoulo Park.

Στην 1η ελληνική ιπποδρομία η ΡΗΤΕΡΝ ΒΟΓΙΑΤΖ (USA) εντυπωσίασε στην πρώτη της εμφάνιση στο Markopoulo Park και κατέκτησε την 1η νίκη της καριέρας της. Ιδιοκτησίας του Σταύρου Μπουρίκου, η φοράδα, επικράτησε εύκολα των αντιπάλων της με χρόνο 1.14.34 στην απόσταση των 1.200 μέτρων. Την 3ετη φοράδα προπονεί ο Χρήστος Σταύρου και στη χθεσινή της νίκη την οδήγησε ο αναβάτης Νίκος Μιχαηλίδης.

Εύκολη επικράτηση για την ΡΗΤΕΡΝ ΒΟΓΙΑΤΖ (USA)

Ο ΝΤΑΡΚΟ ΚΙΝΓΚ και ο Εντιόν Τσέλα νικητές της 6ης ιπποδρομίας

Mία εντυπωσιακή άφιξη πραγματοποίησε στην 6η ιπποδρομία ο ΝΤΑΡΚΟ ΚΙΝΓΚ (IRE) ο οποίος τερμάτισε πρώτος αφήνοντας πίσω του ισχυρούς αντιπάλους. Ο 5ετής ίππος πραγματοποίησε δυνατό φίνις και κατάφερε να επικρατήσει του 2ου ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΪΝ (IRE) με διαφορά μόλις ενός εκατοστού του δευτερολέπτου. Ιδιοκτησίας K.C.P. Stables και με προπονητή τον Σταύρο Αγγελόπουλο, ο ΝΤΑΡΚΟ ΚΙΝΓΚ (IRE), πέτυχε την 6η νίκη της καριέρας του έχοντας στη σέλα του αυτή την φορά τον αναβάτη Εντιόν Τσέλα.

Δείτε την 6η ιπποδρομία:

Δύο νίκες πέτυχε ο αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης ενώ από μία οι Νίκος Μιχαηλίδης, Μαρίος Χριστοφής και Εντιόν Τσέλα. Από πλευράς προπονητών ξεχώρισαν ο Χρήστος Σταύρου ο οποίος νίκησε με τους ίππους ΡΗΤΕΡΝ ΒΟΓΙΑΤΖ (USA) και ΛΟΣΤ ΟΦ ΛΑΒ (GB) και οι Παναγιώτης Κάσσης, Σταύρος Αγγελόπουλος και Χάρης Χαραλάμπους που σημειώσαν από μία νίκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved