Αντονέλα Ροκούζο: Η γυναίκα του Μέσι είναι κούκλα και η πιο φανατική του θαυμάστρια στις κερκίδες!
G-Sports

Αντονέλα Ροκούζο: Η γυναίκα του Μέσι είναι κούκλα και η πιο φανατική του θαυμάστρια στις κερκίδες!

Μουντιάλ 2022: Η Αντονέλα Ροκούζο είναι η γυναίκα που στέκεται στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι του μεγαλύτερου αστεριού της Αργεντινής που σήμερα δίνει τη μεγαλύτερη μάχη για την πατρίδα του στα γήπεδα του Κατάρ.

Είναι ο παιδικός έρωτας του Μέσι, πριν καν ο ίδιος σκεφτεί να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

Γνωρίζονται από τότε που ήταν πέντε ετών. Όπως έχει πει πολλές φορές σε συνεντεύξεις του ο σταρ της εθνικής Αργεντινής η Antonella είναι ο έρωτας της ζωής του. Ο ξάδελφος της ήταν παιδικός του φίλος και μέσω εκείνου γνώρισε την νεαρή κοπέλα. Οι δρόμοι τους χάθηκαν, εκείνη πήγε στο πανεπιστήμιο για να σπουδάσει οδοντολογία και εκείνος έγινε ένας από τους μεγαλύτερους Σταρ των γηπέδων παγκοσμίως.

Οι δρόμοι τους κάποια στιγμή ξανασυναντήθηκαν και κανένας από τους δύο δεν άφησε την ευκαιρία να πάει για δεύτερη φορά χαμένη. Έγιναν ζευγάρι και λίγο καιρό αργότερα ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ο μεγάλος τους γιος. Το 2017 ο Lionel Messi και η Antonella Roccuzzo παντρεύτηκαν έχοντας για παραγαμπράκι τον γιο τους. Ύστερα ήρθαν άλλα δύο αγόρια για να συμπληρώσουν την ευτυχία του ζευγαριού.

Η Αντονέλα δεν έχει ανάγκη να δουλεύει όμως πριν δημιουργήσει την οικογένειά της με τον Μέσι είχε φροντίσει να ασχοληθεί με τις κοινωνικές επιστήμες, παρόλο που ποτέ δεν εργάστηκε σε αυτό το αντικείμενο.

Τα τελευταία χρόνια είναι αφοσιωμένη μαμά για τους τρεις γιους της και φυσικά στηρίζει τον Λιονέλ Μέσι σε κάθε στιγμή της τεράστιας καριέρας του. Λατρεύει τη γιόγκα, προσέχει πολύ τη διατροφή της γυμνάζεται καθημερινά ενώ οργανώνει και πολύ ωραίες διακοπές για την ίδια και την οικογένειά της όταν ο Messi είναι ελεύθερος αθλητικών υποχρεώσεων.

Λατρεύει τα social media και συχνά ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της ενώ αυτές τις μέρες που βρίσκεται στο Κατάρ για να στηρίξει τον σύζυγό της, μαζί πάντα με τα παιδιά, δημιουργεί την καλύτερη κερκίδα φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της Αργεντινής.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved