Νικοπολίδης-Στασινού: Ο γιος τους είναι κούκλος και κάνει διεθνή καριέρα ως τερματοφύλακας!
G-Sports

Νικοπολίδης-Στασινού: Ο γιος τους είναι κούκλος και κάνει διεθνή καριέρα ως τερματοφύλακας!

Ο Αντώνης Νικοπολίδης και η σύζυγός του Βάσω Στασινού έχουν κάθε λόγο να νιώθουν περήφανοι για τον γιο τους Γιάννη ο οποίος εκτός από κούκλος, είναι και κορυφαίος τερματοφύλακας στο εξωτερικό. 

Λένε πως το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά και στην περίπτωση του Αντώνη Νικοπολίδη και του γιου του Γιάννη ισχύει στο 100%.

Ο νεαρός, μόλις 22 ετών, Γιάννης, ακολουθεί ήδη λαμπρή καριέρα ως τερματοφύλακας, όπως ακριβώς δηλαδή και ο πατέρας του ο οποίος έκανε περήφανη όλη την Ελλάδα με τα κατορθώματά τους στο Euro 2004.

Ο Γιάννης Νικοπολίδης, εγκατέλειψε τη θέση του στον Ολυμπιακό στα 18 του, δηλαδή πριν τέσσερα χρόνια, για να κάνει σπουδές και βρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στη Ουάσιγκτον για να σπουδάσει κλασική φιλολογία. Δεν άφησε όμως ούτε για μία στιγμή τον αθλητισμό και μάλιστα αμέσως κάποιοι διέκριναν το ταλέντο του και του πρότειναν να πάρει τη θέση του τερματοφύλακα σε ομάδα της Αμερικής.

Ο λόγος για την ομάδα Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς όπου ο Γιάννης Νικοπολίδης κατέχει τη φανέλα με το νούμερο 71 του draft. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2019 είχε στεφθεί πρωταθλητής NCAA με τους Georgetown Hoyas.

Εννοείται πως ο Αντώνης Νικοπολίδης ο οποίος πλέον είναι προπονητής της Προοδευτικής, καμαρώνει ιδιαίτερα για την πορεία του γιου του, όπως βέβαια και η ευτυχής μαμά η οποία υπήρξε και εκείνη αθλήτρια.

Μάλιστα, ο Αντώνης Νικοπολίδης, όταν είχε ερωτηθεί για τη ραγδαία εξέλιξη του γιου του, είχε πει ότι θέλει πολύ να τον δει να τον ξεπερνάει σε ό,τι αφορά την τεράστια καριέρα που έκανε στον χώρο του ποδοσφαίρου ο ίδιος.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2000, εκτός από τον Γιάννη, έχει άλλα δύο δίδυμα παιδιά, τον Γιώργο και τη Μαριτίνα που σήμερα είναι 16 ετών.

Δείτε φωτογραφίες του Γιάννη Νικοπολίδη παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved