Ρονάλντο: Πληρώνει 4.500 λίρες το μήνα για σεφ και δεν μπορεί να βρει!
G-Sports

Ρονάλντο: Πληρώνει 4.500 λίρες το μήνα για σεφ και δεν μπορεί να βρει!

Μπορεί το ποσό που δίνει o Ρονάλντο για να προσληφθεί σεφ να είναι τεράστιο, ωστόσο είναι τόσο απαιτητικός που δεν κανείς δεν δέχεται!

Ο λόγος για τον άσσο των γηπέδων, Ρονάλντο!

Ο ποδοσφαιριστής είναι μια ανάσα λίγο πριν από τα εγκαίνια της νέας του βίλας στην περιοχή Κασκάις, έξω από τη Λισαβόνα και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ψάχνει προσωπικό. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό οίκημα, αξίας 21.000.000 ευρώ και επιφάνειας 3.000 τετραγωνικών μέτρων, εξοπλισμένο με γήπεδα τένις, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο, τεράστιο γκαράζ για 20 αυτοκίνητα και έξυπνο σύστημα θέρμανσης.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, κάποιες από τις κενές θέσεις προσωπικού, λέγεται ότι έχουν ήδη καλυφθεί, αλλά η θέση του σεφ που θα μαγειρεύει γι’ αυτόν και την οικογένειά του στο σπίτι των 17 εκατομμυρίων λιρών που έχει χτίσει στην πορτογαλική Ριβιέρα παραμένει ακόμη κενή.

Αυτό φυσικά και δεν οφείλεται στον μισθό αφού διαθέτει 4.500 λίρες το μήνα για τη θέση αυτή, ωστόσο αυτό που κάπως κολλάει είναι οι απαιτήσεις που έχει ο Ρονάλντο καθώς ο σεφ που θα προσληφθεί πρέπει να ξέρει να μαγειρεύει παραδοσιακό πορτογαλικό φαγητό – καθώς και πιο διεθνή πιάτα όπως το σούσι.

Και μπορεί ο ίδιος να είναι λάτρης του σούσι, η μητέρα του όμως, Ντολόρες Αβέιρο, αποκάλυψε πως το αγαπημένο του φαγητό είναι το bacalhau a bras, ένα παραδοσιακό πορτογαλικό πιάτο που φτιάχνεται με παστό μπακαλιάρο, πατάτες και αυγά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved