Η αποκάλυψη της Άννας Κορακάκη για τον εμμονικό θαυμαστή: «Ήταν δύο χρόνια ένα μαρτύριο»
G-Sports

Η αποκάλυψη της Άννας Κορακάκη για τον εμμονικό θαυμαστή: «Ήταν δύο χρόνια ένα μαρτύριο»

Για την τραυματική εμπειρία του παρελθόντος με τον εμμονικό θαυμαστή που την παρακολουθούσε, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή  της η Άννα Κορακάκη

Για τον πόσο την καθόρισε η περιπέτειά της αυτή με τον εμμονικό θαυμαστή που είχε γίνει η σκιά της για δύο χρόνια και πλέον του έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης 5 χρόνια, μίλησε η Ολυμπιονίκης.

«Αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Όχι μόνο με καθόριζε, με όριζε κιόλας: Για δύο χρόνια κάθε μου κίνηση, κάθε μου πράξη, κάθε μου στιγμή. Επί δύο χρόνια με το που έβγαινα από το σπίτι ήταν αυτό το πράγμα. Δεν σου κρύβω ότι ακόμα το σκέφτομαι, δεν φεύγει νομίζω ποτέ. Απλώς μαθαίνεις κάπως να ζεις με αυτό και να το διαχειρίζεσαι για να μη σε τρελαίνει και να μην είσαι έρμαιο συναισθημάτων και φοβιών. Και φαντάσου πώς μπορεί να ένιωσε ο δημοσιογράφος που έκανε εκείνο το σχόλιο στους αγώνες του Τόκιο όταν έμαθε τι μου συνέβαινε»

Επίσης ανέφερε πως ο εμμονικός θαυμαστής βρισκόταν συνέχεια έξω από το σπίτι της, λέγοντας χαρακτηριστικά :

«Με ακολουθούσε, πήγαινε όπου πήγαινα από πίσω μου. Στο αυτοκίνητο έβρισκα λουλούδια ή σημειώματα, ασταμάτητα και αδιάλειπτα. Μια μέρα που δεν ήταν ο τότε σύντροφός μου στο σπίτι αποπειράθηκε με ένα φίλο του να μπουν μέσα στο διαμέρισμά μου όταν ήμουν μόνη.

Κόντεψε να σπάσει την πόρτα και ήμουν ολομόναχη στο σπίτι. Δεν ξέρεις τι θα γινόταν αν έμπαινε. Είχαμε πάρα πολλά: απειλές, εκφόβιζε φίλους μου, δικούς μου ανθρώπους, γνωστούς μου στις δουλειές τους. Ήταν δύο χρόνια ένα μαρτύριο. Όμως, δεν είναι τόσο όλο αυτό το κυνηγητό, όσο το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος που σε κυνηγάει σου έχει δώσει άπειρα δείγματα πως είναι δυνητικά επικίνδυνος. Αυτό σε κρατάει συνέχεια σε εγρήγορση για άμυνα. Είναι το απρόβλεπτο, δεν ξέρεις πώς μπορεί να αντιδράσει ο άλλος, δεν ξέρεις τι σε περιμένει, και αυτό το κάνει τρομακτικό. Εκεί που ηρεμούσε, ξαφνικά από το πουθενά κάτι απρόβλεπτο γινόταν. Εκεί είναι η λεπτή γραμμή», εξομολογήθηκε στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved