Πικέ: Η στιγμή που η νέα του σύντροφος πέφτει πάνω σε πινακίδα για να αποφύγει δημοσιογράφο
G-Sports

Πικέ: Η στιγμή που η νέα του σύντροφος πέφτει πάνω σε πινακίδα για να αποφύγει δημοσιογράφο

Πάνω σε πινακίδα έπεσε η νέα σύντροφος του Ζεράρ Πικέ, Κλάρα Κία όταν κατά τη διάρκεια εμφάνισης τους σε δρόμο της Βαρκελώνης, τους ακολουθούσε δημοσιογράφος για δηλώσεις.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το περιστατικό εκτυλίχθητε σε δρόμο της πόλης όταν εντοπίστηκε από δημοσιογράφο, ο οποίος προσπάθησε να τραβήξει πλάνα και να πάρει κάποιες δηλώσεις από το ζευγάρι μετά το σάλο που δημιουργήθηκε.

pike-(4).jpg

Όπως θα δεις και στο σχετικό βίντεο που έχει αναρτηθεί σε ξένα Μέσα, οι δυο τους απαθανατίστηκαν να γελάνε στην ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τις κρίσεις πανικού. «Κρίσεις πανικού; Το να βιώνεις κρίσεις πανικού είναι περίπλοκο. Σας παρακαλώ, αλήθεια», δήλωσε ο Πικέ, μην μπορώντας να κρύψει το γέλιο του.

Ωστόσο η στιγμή έγινε κάπως περίεργη όταν η Κλάρα Κία στην προσπάθειά της να αποφύγει όλο αυτό έπεσε πάνω στην πινακίδα, ευτυχώς όμως δίχως να τραυματιστεί. Όσο για την αντίδραση Πικέ;

Μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί συνέχισε να γελάει ενώ την έπιανε στο σημείο που χτύπησε.

Δες το βίντεο

Να σας θυμίσουμε ότι όπως έχει γραφτεί στα ξένα μέσα, η Σακίρα αντιλήφθηκε ότι ο Ζεράρ Πικέ την απατούσε όταν βρήκε τη μαρμελάδα της στο ψυγείο τους να έχει φαγωθεί, ενώ εκείνη έλειπε σε ταξίδι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ρήξη στη σχέση του ζευγαριού ήρθε όταν γνωστοποιήθηκε, ότι ο Πικέ είχε παράλληλη σχέση με την Κλάρα Κία, καθώς όπως φημολογείται ότι οι δυο τους ξεκίνησαν τη σχέση τους πριν έρθει η οριστική ρήξη με τη Σακίρα.

pike-(5).jpg

Μάλιστα η τραγουδίστρια έχει αναφερθεί στην απιστία του Πικέ στο βίντεο κλιπ της με τίτλο «Te Felicito». Στο βίντεο, άνοιγε ένα ψυγείο, μέσα στο οποίο έβρισκε το κεφάλι του Rauw Alejandro, με τους θαυμαστές να συμπεραίνουν ότι βρήκε την «αλήθεια στο ψυγείο».

Η Σακίρα και ο Ζεράρ χώρισαν τον Μάιο μετά από 11 χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved