Ζεις την εμπειρία του Λίβερπουλ-Ρεάλ σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ
Panagiotis Andriopoulos
G-Sports

Ζεις την εμπειρία του Λίβερπουλ-Ρεάλ σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ

Ξεχωριστή ποδοσφαιρική βραδιά απόψε στο κατάστημα ΟΠΑΠ στη Λ. Πεντέλης 51, στο Χαλάνδρι, και κλήρωση για ένα μεγάλο δώρο

Τα καταστήματα ΟΠΑΠ παίζουν μεγάλη μπάλα στις βραδιές Champions League με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα. Λίβερπουλ και Ρεάλ βρίσκονται ξανά αντίπαλες, απόψε, στη φάση των «16» και οι ποδοσφαιρόφιλοι δίνουν ραντεβού στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα για να απολαύσουν γκολ, θέαμα και εκπλήξεις.

2.JPG

Ακόμη περισσότερες εκπλήξεις περιμένουν όσους βρεθούν στο κατάστημα ΟΠΑΠ στη Λεωφόρο Πεντέλης 51, στο Χαλάνδρι. Μία ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα στο Anfield, θα δοθεί η σέντρα για μια ξεχωριστή βραδιά από το Πάμε Στοίχημα.

Διασκέδαση και δώρα

3.JPG

Προθέρμανση με μουσική από DJ, προβολή του ματς σε γιγαντοοθόνη και γευστικά σνακ, θα δημιουργήσουν το ιδανικό σκηνικό για όσους θέλουν να συνδυάσουν την ποδοσφαιρική δράση με τη διασκέδαση. Επιπλέον, όσοι βρεθούν στο κατάστημα ΟΠΑΠ του Χαλανδρίου, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κλήρωση για ένα μεγάλο δώρο, αλλά και να ενημερωθούν για το PlayBall από το Πάμε Στοίχημα, το δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App, και να διεκδικήσουν πλούσια δώρα.

Αξέχαστες ποδοσφαιρικές βραδιές στα καταστήματα ΟΠΑΠ

4.jpg

Όσο κορυφώνονται οι μάχες για τη διεκδίκηση των τίτλων σε Ελλάδα και Ευρώπη, τόσο περισσότερες «κερκίδες» θα στήνει το Πάμε Στοίχημα για τους φιλάθλους. Μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, θα πραγματοποιηθούν χιλιάδες events στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα.

5.jpg

Για να ενημερωθείτε για τα events του Πάμε Στοίχημα, καθώς και για τις υπόλοιπες θεματικές βραδιές που διοργανώνονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ πατήστε εδώ. Μπορείτε, επίσης, να βρείτε το event που σας ενδιαφέρει μέσω της εφαρμογής OPAP Store App.

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved