Τεντόγλου – Γκιώνη: Έκανα το επόμενο βήμα στη σχέση τους
G-Sports

Τεντόγλου – Γκιώνη: Έκανα το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Την καλύτερη περίοδο της ζωής του βιώνει ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο 24χρονος χρυσός ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος είναι ευτυχισμένος και στην προσωπική του ζωή στο πλευρό της δημοσιογράφου Πηνελόπης Γκιώνη.

tentoglou-(2).jpg

Η δραστήρια αθλητικογράφος βρίσκεται πάντα στο πλευρό του αγαπημένου της ο οποίος εδώ και ενάμιση χρόνο σημειώνει σημαντικές επιδόσεις στο άθλημά του. Αυτή η σχέση τούς εμπνέει και τους δίνει ενέργεια - ιδιαιτέρως, δε, στον Μίλτο που βρίσκεται στο απόγειο της αθλητικής του καριέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, οι δυο τους είναι τόσο αγαπημένοι που αποφάσισαν να κάνουν ακόμα ένα βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν.

tentoglou-(4).jpg

Το πρόγραμμα του Μίλτου Τεντόγλου είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, με τις προπονήσεις του το τελευταίο διάστημα να είναι καθημερινές και, μάλιστα, διπλές. Ομως ο κορυφαίος αθλητής του στίβου προσπαθεί να κρατά ισορροπίες στην προσωπική του ζωή. Ενώ περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του στο ΟΑΚΑ και στους ξενώνες των αθλητών, καταφέρνει να μοιράζεται χρόνο με την αγαπημένη του σε διαμέρισμα που διατηρούν οι δυο τους στο Γαλάτσι.

Εκεί απολαμβάνουν τον προσωπικό τους χρόνο, ακούγοντας μουσική, βλέποντας ταινίες ή αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές και ηρεμώντας. «Για να χαλαρώσω πριν από τους αγώνες παίζω παιχνίδια στον υπολογιστή. Αυτές τις ημέρες έπαιζα RPG που με χαλαρώνει πολύ. Παίζω πολλά παιχνίδια, διαβάζω τα πάντα για τα παιχνίδια και ενημερώνομαι. Στον ελεύθερο χρόνο μου, όταν δεν είμαι πτώμα από τις προπονήσεις προλαβαίνω να κάνω μια βόλτα για φαγητό και για ένα σινεμά», έχει δηλώσει ο αθλητής.

tentoglou-(1).jpg

Η Πωλίνα Γκιώνη, που καλύπτει δημοσιογραφικά τα αθλήματα του στίβου, λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας βρίσκεται στο πλευρό του συντρόφου της κατά τη διάρκεια των αγώνων, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας. Βέβαια, η ίδια έχει επιλέξει να τον στηρίζει με ιδιαίτερη διακριτικότητα, μένοντας πάντα ένα βήμα πίσω από τον κορυφαίο αθλητή, τον οποίο προπονεί ο Γιώργος Πομάσκι. Τόσο στους πρόσφατους αγώνες στην Ισπανία, όπου ανέβηκε στο υψηλότερο βάθρο με άλμα στα 8,15 μέτρα, όσο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου, που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη από τις 2 έως τις 5 Μαρτίου, ο Μίλτος Τεντόγλου έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό όχι μόνο του φίλαθλου κοινού, αλλά και των συναθλητών του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved