G-Sports

Μίμης Παπαϊωάννου: Θλίψη στο τελευταίο αντίο – Συντετριμμένη η οικογένειά του

Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της Παρασκευής (17-03) συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου στον Μίμη Παπαϊωάννου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών.

Η σορός του έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9:00 στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Φιλαδέλφεια και έπειτα ακολούθησε η ταφή στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

6843131

Τραγικές φιγούρες τα πρόσωπα της οικογένειάς του ενώ πολλοί ήταν και οι επώνυμοι που έδωσαν το «παρών» στο τελευταίο αντίο του θρύλου της ΑΕΚ, Μίμη Παπαϊωάννου.

Ανάμεσά τους ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Γιώργο Νταλάρα με την σύζυγό του, τον Παντελή Θαλασσινό, τον Γιάννη Βούρο, τον Κώστα Πρέκα και πολλούς ακόμη.

Ο Μίμης Παπαϊωάννου ήταν Έλληνας ποδοσφαιριστής και μετέπειτα προπονητής ποδοσφαίρου, ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η IFFHS τον αναγνώρισε ως τον κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή του 20ού αιώνα.

Το 2003 ψηφίστηκε ως ο τρίτος καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής από την Ε.Π.Ο. για το εορτασμό των 50 χρόνων της ΟΥΕΦΑ. Η IFFHS τον επέλεξε επίσης στην καλύτερη 11άδα όλων των εποχών του ελληνικού ποδοσφαίρου το 2021.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved