Ντέρμπι στη Super League, την Premier League και τα Κύπελλα Ιταλίας και Ισπανίας
instagram @olympiacosfc
G-Sports

Ντέρμπι στη Super League, την Premier League και τα Κύπελλα Ιταλίας και Ισπανίας

  • Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Άρης-Παναθηναϊκός, Τσέλσι-Λίβερπουλ, Γιουβέντους-Ίντερ και Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το ενδιαφέρον για την κατάκτηση του τίτλου κορυφώνεται στη Super League. Η ΑΕΚ έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας τον Παναθηναϊκό και ακολουθούν σε απόσταση 3 βαθμών ο Ολυμπιακός και 6 ο ΠΑΟΚ.

Τα play off συνεχίζονται την Τετάρτη με τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής. Μόνο νίκη θέλουν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ στο μεταξύ τους ντέρμπι στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» για να μην απομακρυνθούν κι άλλο από την πρώτη θέση.

Εκτός έδρας αγωνίζονται ο Παναθηναϊκός με τον Άρη και η ΑΕΚ με το Βόλο.

Αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα παιχνίδια των play off της Super League. Αποδόσεις τόσο υψηλές που δεν θα το πιστεύεις μέχρι να παίξεις!

Eιδικά στοιχήματα για τα συνολικά γκολ της 3ης αγωνιστικής

Για την 3η αγωνιστική των play off του ελληνικού πρωταθλήματος το Πάμε Στοίχημα έχει ετοιμάσει και έξτρα ειδικά στοιχήματα.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ οι παίκτες μπορούν να ποντάρουν στα Over/Under συνολικά γκολ της 3ης αγωνιστικής, τα Over/Under συνολικά γκολ του 1ου ημιχρόνου, τη νίκη γηπεδούχων ή φιλοξενούμενων με χάντικαπ 1,5 γκολ.

Στα μέσα της εβδομάδας διεξάγονται πολλές δυνατές εξ αναβολής αναμετρήσεις για την Premier League. Το μεγάλο ματς γίνεται σήμερα ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Λίβερπουλ.

Οι αγώνες των Κυπέλλων με αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί

Το πρόγραμμα στη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία περιλαμβάνει αγώνες Κυπέλλων.

Νοκ άουτ είναι τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Γερμανίας. Ξεχωρίζουν το σημερινό ματς Μπάγερν-Φράιμπουργκ και η αυριανή αναμέτρηση Λειψία-Ντόρτμουντ.

Οι πρώτοι ημιτελικοί διεξάγονται στο Κύπελλο Ιταλίας, με το σημερινό ντέρμπι Γιουβέντους-Ίντερ να κλέβει την παράσταση.

Στο Κύπελλο Ισπανίας γίνονται οι αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης και τα βλέμματα είναι στραμμένα στο αυριανό El Clasico, Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης. Στην πρώτη αναμέτρησή τους στη Μαδρίτη η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη με 1-0.

Στο Κύπελλο Γαλλίας είναι νοκ άουτ οι 2 ημιτελικοί, Ναντ-Λυών (αύριο) και Αννεσύ-Τουλούζ (την Πέμπτη).

Και αυτή την εβδομάδα ζεις τις κορυφαίες αναμετρήσεις και παίζεις με αποδόσεις που δεν είχες φανταστεί από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Τα πιο απίθανα δώρα* σε περιμένουν και αυτό τον μήνα στο PlayBall

Συνεχίζεται και τoν Απρίλιο, το PlayBall από το Πάμε Στοίχημα, ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App. Κάθε μήνα μπορείς να διεκδικήσεις ένα iPhone 14 και μια τηλεόραση Samsung 55’.

Με το νέο παιχνίδι του Πάμε Στοίχημα προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων των κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα ταξίδι για να δεις από κοντά την Εθνική Μπάσκετ στο Παγκόσμιο στην Ασία και άλλα πλούσια δώρα*.

Με το Playball φτιάχνεις και το δικό σου πρωτάθλημα με εσένα και τους φίλους σου και έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια ψησταριά υγραερίου Weber.

σχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved