Survivor All Star: Δικαίωση για Πιλίδη μετά την αποβολή του από το ριάλιτι! Επιστρέφει στους αγώνες
G-Sports

Survivor All Star: Δικαίωση για Πιλίδη μετά την αποβολή του από το ριάλιτι! Επιστρέφει στους αγώνες

Survivor All Star: Μέρα χαράς σήμερα (5/4) για τον Γιωρίκα Πιλίδη ο οποίος μετά τον διετή αποκλεισμό του από κορυφαίες διοργανώσεις για το άθλημα που υπηρετεί πιστά εδώ και χρόνια, επιστρέφει ξανά στους αγωνιστικούς χώρους. 

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η δικηγόρος του Ειρήνη Μαρούπα η οποία με ανάρτησή της στο facebook αποκάλυψε τι ακριβώς μεσολάβησε και πώς ήρθε αυτή η εξέλιξη.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΩΡΙΚΑ ΠΙΛΙΔΗ

Μετά από έναν χρόνο παράνομου αποκλεισμού, του 9 φορές παγκόσμιου και ευρωπαϊκού πρωταθλητή ΓΙΩΡΙΚΑ ΠΙΛΙΔΗ , τον οποίον του επέβαλε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών, πανηγυρικά τον ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ, ακυρώνοντας την αδιανόητη και παράνομη ποινή αποκλεισμού του, από κάθε αθλητική διοργάνωση για δύο έτη.

Επιτέλους, ο Γιώργος Πιλίδης επιστρέφει στα ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Συνέχισε το ευ αγωνίζεσθαι Γιωρίκα. Είμαστε όλοι έτοιμοι να χαρούμε με τις επιδόσεις σου και να σε καμαρώσουμε να υψώνεις την ελληνική σημαία. Η δικηγόρος του Γεωργίου Πιλίδη ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ».

Να θυμίσουμε ότι όλο αυτό το διάστημα, ο Γιωρίκας Πιλίδης μιλούσε δημόσια για τη διαμάχη που είχε με την Ομοσπονδία ενώ και τις δύο φορές που είχε μπει στο Survivor έδειχνε να προβληματίζεται για αυτό.

Τέλος καλό, όλα καλά όμως για τον παγκόσμιο πρωταθλητή ο οποίος πλέον έχει κάθε λόγο να χαμογελά, παρά την πρόσφατη αποβολή του από το Survivor All Star.

giorikasss.jpg
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved