Markopoulo Park: Δέκα νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 2.440 ευρώ
G-Sports

Markopoulo Park: Δέκα νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 2.440 ευρώ

Εντυπωσιακή επικράτηση της ΚΟΝΓΚΑΤΣΙΟΥΛΕΪΤ (GB) στην 6η ιπποδρομία

Δυνατές μάχες και μεγάλα κέρδη στο ΣΚΟΡ 6 που μοίρασαν από 2.440,31 ευρώ σε δέκα τυχερούς επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 24 Απριλίου, στο Markopoulo Park.

Στην 1η ιπποδρομία ο 3ετης ΝΟΤΥ ΜΟΝΤΥ (GB) σημείωσε την 3η του συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά στην απόσταση των 1.575 μέτρων. Ο εκπρόσωπος της ιδιοκτησίας VAM Properties S.A. και προπόνησης Χρήστου Θεοδωράκη τερμάτισε πρώτος με χρόνο 1:39:08. Στη σέλα του είχε τον αναβάτη Μάριο Χριστοφή.

photo1.JPG

3η συνεχόμενη νίκη για τον ΝΟΤΥ ΜΟΝΤΥ (GB)

Την ανωτερότητά του στις μικρές αποστάσεις απέδειξε για ακόμη μια φορά ο 9ετης πλέον ΚΟΜΠΡΑΪΖ (GB). Ο εκπρόσωπος των Vasiliou Stables πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη του και 16η συνολικά της καριέρας του, αφήνοντας στη 2η θέση τον ΡΟΚ ΑΚΑΝΤΕΜΥ (IRE). Τον ΚΟΜΠΡΑΪΖ (GB) παρουσίασε σε εξαιρετική κατάσταση για ακόμη μια φορά ο προπονητής του Νίκος Καλογερόπουλος ενώ και στη χθεσινή του νίκη τον οδήγησε ο αναβάτης Γιώργος Μερσινιάς.

Μάχες γένους θηλυκού στην 6η ιπποδρομία

photo2.JPG

Εκπληκτική εμφάνιση για ακόμη μιa φορά από τον ΚΟΜΠΡΑΪΖ (GB)

Μια συγκλονιστική άφιξη χάρισε η 6η ιπποδρομία με 4 από τις 6 συνολικά φοράδες που συμμετείχαν να διανύουν την απόσταση των 1.000 μέτρων σε χρόνο κάτω του ενός λεπτού. Νικήτρια αναδείχθηκε η ΚΟΝΓΚΡΑΤΣΙΟΥΛΕΪΤ (GB) ιδιοκτησίας Malkot Stables και προπόνησης Μιχάλη Ιωαννίδη, η οποία τερμάτισε σε 59 δευτερόλεπτα και 24 εκατοστά. Αναβάτης της ΚΟΝΓΚΑΤΣΙΟΥΛΕΪΤ (GB) ήταν ο Μάριος Χριστοφής ο οποίος σημείωσε δύο νίκες στη χθεσινή συγκέντρωση.

Δείτε βίντεο από την 6η ιπποδρομία εδώ:

Εκτός από τον αναβάτη Μάριο Χριστοφή, δύο νίκες σημείωσε και ο αναβάτης Γιώργος Μερσινιάς. Από μία νίκη πέτυχαν οι Εντιόν Τσέλα και Κώστας Αττίκος.

Από πλευράς προπονητών, ξεχώρισε ο Χρήστος Θεοδωράκης με δύο νίκες ενώ από μία πέτυχαν οι Γιάννης Μυκονιάτης, Μιχάλης Ιωαννίδης, Νίκος Καλογερόπουλος και Ιωάννα Καμπίτση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved