Ο Ντέμης Νικολαΐδης, η κατάθλιψη και το ταμπού που επιτέλους σπάει
G-Sports

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, η κατάθλιψη και το ταμπού που επιτέλους σπάει

Μίλησε σε ημερίδα με περιεχόμενο το ποδόσφαιρο και την ψυχική υγεία και συγκλόνισε για όσα βίωσε μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Είναι λες και τους έχει ευλογήσει ο Θεός ή τους χρωστάει κάτι η Μοίρα. Εκείνη η στιγμή που κάθε παιδί που κλωτσάει μία μπάλα υπογράφει το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο, το οποίο γεμίζει τον τραπεζικό του λογαριασμό. Χρήματα που κάποιοι πρέπει να δουλέψουμε μια ολόκληρη ζωή για να τα κερδίσουμε. Φήμη, δόξα και όλα τα καλούδια που κάθε άνθρωπος θα ήθελε να αποκτήσει πριν φυσικά τα απομυθοποιήσει. Αλλά έχουμε σκεφτεί ποτέ πόσο εύκολο είναι ένα παιδί 20 χρονών να το διαχειριστεί όλο αυτό;

Σε αυτό το ερώτημα και σε όλα όσα φέρνει αυτή η κατάσταση απάντησε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής μίλησε σε ημερίδα με περιεχόμενο το ποδόσφαιρο και την ψυχική υγεία και συγκλόνισε για όσα βίωσε μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Κατάφερε μέσω της ειλικρίνειάς του, να μας κάνει να ταυτιστούμε. Μπορεί να μην έχουμε κλωτσήσει επαγγελματικά μία μπάλα αλλά όλοι έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο «0».

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved