Όπου κι αν παίζει η ΑΕΚ είσαι πάντα εντός έδρας στο κατάστημα ΟΠΑΠ της OPAP Arena
G-Sports

Όπου κι αν παίζει η ΑΕΚ είσαι πάντα εντός έδρας στο κατάστημα ΟΠΑΠ της OPAP Arena

Πολλές εκπλήξεις για τους φιλάθλους την Κυριακή στον αγώνα με τον Άρη

Το σημαντικότερο ποδοσφαιρικό ραντεβού του εφετινού πρωταθλήματος δίνεται, αυτή την Κυριακή, στο κατάστημα ΟΠΑΠ στην OPAP Arena. Οι φίλοι της ΑΕΚ θα παρακολουθήσουν την κρίσιμη αναμέτρηση της ομάδα τους απέναντι στον Άρη για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, αλλά και το εξίσου σημαντικό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

image002.png

Όσοι βρεθούν στο υπερσύγχρονο κατάστημα ΟΠΑΠ, που βρίσκεται εντός του γηπέδου της ΑΕΚ, θα απολαύσουν μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική βραδιά, με εκπλήξεις και μοναδική ατμόσφαιρα.

Ραντεβού στις 19:00

image003.png

Τα καθοριστικά παιχνίδια ξεκινούν στις 20:00, με την ποδοσφαιρική «κερκίδα» των φίλων της ΑΕΚ να στήνεται μια ώρα νωρίτερα, στις 19:00. Οι φίλαθλοι θα απολαύσουν τους αγώνες σε μεγάλες οθόνες, που ζωντανεύουν την εικόνα χάρη στον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ενώ η μουσική από τον DJ και τα γευστικά σνακ, θα συνδυάσουν ιδανικά την ποδοσφαιρική δράση με τη διασκέδαση.

image004.png

Ο παλμός της Super League «χτυπάει» στο εντυπωσιακό κατάστημα ΟΠΑΠ στην OPAP Arena, όπου οι ποδοσφαιρόφιλοι θα ζήσουν, για ακόμη μια φορά, μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία.*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved