G-Sports

Έξαλλος ο Τσιτσιπάς με τη μητέρα του, ζήτησε να φύγει από το γήπεδο: «Δεν έχεις τον Θεό σου»

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε χθες κατά τη διάρκεια αγώνα που έδινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς εναντίον του Ντανίλ Μεντβέντεφ ο οποίος και κέρδισε τελικά τον αγώνα. 

Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας καθώς έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή και μάλιστα διήρκεσε συνολικά έξι ώρες αφού είχε διακοπεί για περίπου 4,5 ώρες.

Ο εκνευρισμός του ήταν έντονος από τις πρώτες κιόλας στιγμές του αγώνα όμως κορυφώθηκε όταν η μητέρα του Γιούλια άρχισε να του μιλάει στα ρώσικα, κάτι που τον ενόχλησε ακόμα παραπάνω καθώς καταλάβαινε ότι ο αντίπαλός του, επίσης ρωσικής καταγωγής, καταλάβαινε όλα όσα του έλεγε.

«Μη μιλάς στα ρωσικά. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρωσικά μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά» της είπε αρχικά όμως όσο περνούσε η ώρα τόσο εκείνος εκνευριζόταν μέχρι που έφτασε να της πει:

«Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρωσικά. Μ………η είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θεό σου».

Μετά από πολλές εντάσεις και εκνευρισμό, τελικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε με 0-2 έναντι του Ντανίλ Μεντβέντεφ και αποκλείστηκε από τον τελικό της Ρώμης.

Nα θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκτίθεται δημόσια λόγω του έντονου χαρακτήρα του. Και σε προηγούμενους αγώνες που έχει δώσει, έχει έρθει σε έντονη αντιπαράθεση δημόσια με τον πατέρα του που είναι και ο άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται πάντα στο πλευρό του.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved