Στέφανος Τσιτσιπάς: Το υπέροχο νεοκλασικό που νοικιάζει στο Παρίσι και το πορτρέτο του παππού του
G-Sports

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το υπέροχο νεοκλασικό που νοικιάζει στο Παρίσι και το πορτρέτο του παππού του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς λόγω αθλητικών υποχρεώσεών του συνηθίζει να περνάει αρκετά μεγάλα διαστήματα στη Γαλλία και γι' αυτό έχει ενοικιάσει ένα υπέροχο νεοκλασικό σπίτι στο Παρίσι. 

Μάλιστα με αφορμή τη συμμετοχή του σε μία από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις του τένις, το Roland Garros όπου και επρόκειτο να αντιμετωπίσει στα κορτ τον Ρομπέρτο Καρμπάγες Μπαένα, για το 2ο γύρο του τουρνουά, ο διάσημος Έλληνας τενίστας θέλησε να μας ξεναγήσει στους προσωπικούς του χώρους όπου ξεκουράζεται και βλέπει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

stefanos-tsitsipas-(1).jpg

Η κάμερα της γνωστής φίρμας αθλητικών ειδών, Adidas μας ξενάγησε στο σπίτι του και το βίντεο ήδη έχει πάνω από 250.000 views.

Η ξενάγηση ξεκινάει από τον κήπο όπου έχει στηθεί ένα τραπέζι πινγκ πονγκ για να αντιμετωπίζει τον μικρότερο αδελφό του.

Προχωρώντας στο εσωτερικό, βλέπουμε το σαλόνι όπου δεσπόζει το πορτρέτο του σπουδαίου παππού του, του Σεργκέι Σαλνίκοφ, ο οποίος ήταν μεγάλο αστέρι της ΕΣΣΔ και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μελβούρνης το 1956 είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

tsitsipas.jpg

Συνεχίζοντας την περιήγηση στον χώρο, ο Στέφανος σταμάτησε την κάμερα σε μία βιβλιοθήκη όπου δεν υπάρχουν μόνο βιβλία και αναμνηστικά από διάφορες διοργανώσεις όπου έχει συμμετάσχει αλλά και μία συλλογή από παπούτσια του, τα οποία έχει σε προθήκες. Όλα τού θυμίζουν και μία ιστορία, καμία από αυτές όμως δεν θέλησε να μοιραστεί στην κάμερα.

Στον πάνω όροφο του νεοκλασικού υπάρχουν οι κρεβατοκάμαρες όπου όμως δεν βρέθηκε η κάμερα καθώς ο Στέφανος με χιούμορ είπε ότι ακούει φωνές να έρχονται από εκεί.

Όσο για τον χώρο της κουζίνας, είναι μία νεοκλασική και υπέροχα σχεδιασμένη περιοχή του σπιτιού όπου περνάει ελάχιστο χρόνο ο Στέφανος καθώς έτσι και αλλιώς τα γεύματά του είναι πολύ συγκεκριμένα και πολύ περιορισμένα.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι λίγο πριν τον αγώνα, το μόνο που επιτρέπεται να φάει είναι τρία φρούτα. Ένα αχλάδι, ένα μήλο και μία μπανάνα.

Δείτε το εν λόγω βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved