Ο Γιάννης Νικοπολίδης αποκαλύπτει για τον πατέρα του, Αντώνη Νικοπολίδη: «Τον έβριζαν στο δρόμο»
G-Sports

Ο Γιάννης Νικοπολίδης αποκαλύπτει για τον πατέρα του, Αντώνη Νικοπολίδη: «Τον έβριζαν στο δρόμο»

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Νικοπολίδης, ο μεγαλύτερος γιος του Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος πλέον αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στην ομάδα της Λαμίας.

«Με το ποδόσφαιρο ξεκίνησα να ασχολούμαι από πολύ μικρός. Ήμουν 5-6 χρονών όταν έπαιξα στην πρώτη ακαδημία. Όταν ο μπαμπάς μου ήταν στο Euro, εγώ ήμουν τεσσάρων χρονών. Δε θυμάμαι τίποτα από εκείνη την περίοδο. Δεν έχω καμία ανάμνηση. Εγώ ήμουν στο χωριό στην Άρτα με τη γιαγιά, οι γονείς μου ήταν στην Πορτογαλία αλλά δεν έχω κάποια ανάμνηση» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Νικοπολίδης για τις αναμνήσεις που έχει από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου το 2004, όταν ακόμη στην Εθνική Ομάδα αγωνιζόταν ο πατέρας του Αντώνης Νικοπολίδης.

nikopolidis.jpg

Επίσης, ο Γιάννης Νικοπολίδης αναφέρθηκε σε όσα θυμάται να λέει ο κόσμος στον δρόμο στον πατέρα του αλλά και σε όσα ακούει ο ίδιος μέσα από τον αγωνιστικό χώρο.

«Έχω αναμνήσεις από το να σταματάνε τον μπαμπά μου στον δρόμο για αυτόγραφα, φωτογραφίες, βρισίδια, όλα. Το να πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο και να τα “χώνει” στους αθλητές, καλώς ή κακώς είναι και ένας τρόπος εκτόνωσης. Στην Ελλάδα έτσι είναι το γήπεδο, πας να ρίξεις τη βρισιά σου και γυρνάς στο σπίτι ήρεμος», είπε.

nikopolidis.jpg

n

«Εγώ ως τερματοφύλακας τα ακούω όλα αλλά κάνει πως δεν τα ακούω… Αν δώσεις λίγο τυράκι, γυρίσεις κοιτάξεις, πεις κάτι, αρχίζουν πιο δυνατά. Όσο τους αγνοείς, τόσο περισσότερο ηρεμούν» πρόσθεσε τέλος ο νεαρός τερματοφύλακας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved