Θέλει Βύντρα η Λάτσιο
G-Sports

Θέλει Βύντρα η Λάτσιο

Ελεύθερος να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει το ερχόμενο καλοκαίρι είναι ο Λουκάς Βύντρα από την αρχή του μήνα και ήδη ομάδες του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων και η Λάτσιο έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Το συμβόλαιο του διεθνή αμυντικού του Παναθηναϊκού ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και η εξαιρετική του παρουσία στο «τριφύλλι» την τελευταία διετία, αλλά και οι συμμετοχές του με την Εθνική Ελλάδας έχουν ανεβάσει τις μετοχές του στο εξωτερικό.

Έτσι αρκετές ομάδες τον έχουν στο στόχαστρό τους, μεταξύ των οποίων και η Λάτσιο, η οποία έχει μάλιστα κάνει ήδη κρούση στην πλευρά του παίκτη, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία. Ο προπονητής των «λατσιάλι» Έντι Ρέγια έχει εξαιρετική γνώμη για τον παίκτη και έχει πείσει τη διοίκηση της ομάδας να επενδύσει πάνω στον 29χρονο άσο.

Ωστόσο, ο Βύντρα προτού πάρει την οριστική του απόφαση περιμένει ακόμα την κίνηση του Παναθηναϊκού, που έχει χαρακτηριστικά αργήσει να κρατήσει έναν βασικό του παίκτη. Οι «πράσινοι» δεν έχουν κάνει ακόμα πρόταση ανανέωσης στον Βύντρα, κάτι που πιθανότατα θα γίνει μέσα στην εβδομάδα.

Πηγή: www.theplayer.gr

http://theplayer.gr/index.php?ID=FCyfeYRuO2b5c1Uc&Rec_ID=38798

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved