Μαρία Σαράποβα: To άλμπουμ των διακοπών της στην Ελλάδα!
G-Sports

Μαρία Σαράποβα: To άλμπουμ των διακοπών της στην Ελλάδα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η παγκοσμίου φήμης τενίστρια Μαρία Σαράποβα επισκέπτεται τη χώρα μας για διακοπές. Αγαπάει την Ελλάδα και αυτό φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στα social media!

Στην Ελλάδα, για ακόμα μια φορά, ήρθε και η Μαρία Σαράποβα, η Ρωσίδα πρώην πλέον τενίστρια που έφτασε στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και κέρδισε όλους τους μεγάλους τίτλους στην καριέρα της.

Η παγκοσμίου φήμης τενίστρια έχει προφίλ στο Instagram με 4,5 εκατομμύρια ακολούθους τους οποίους ενημερώνει για την καθημερινότητά της τώρα που απέχει από τα αθλητικά δρώμενα.

maria-sharapova-pictures.jpg

Η άλλοτε κορυφαία αθλήτρια, ανάρτησε ένα βίντεο, στο οποίο καταγράφει τα καταπράσινα νερά κάποιου σημείου της θάλασσας.

Στο story της, η Σαράποβα δεν αναφέρει την ακριβή τοποθεσία της, παρά μόνο το γεγονός ότι βρίσκεται στην Ελλάδα και σε κάποια υπέροχα καταπράσινα νερά.

sarapova.webp



Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Σαράποβα έρχεται στην Ελλάδα. Τον Οκτώβριο του 2022 με μία σειρά φωτογραφιών και βίντεο στο Instagram, η Ρωσίδα τενίστρια απαθανάτισε το ελληνικό τοπίο και μοιράστηκε τις τελευταίες στιγμές των διακοπών της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Πιάνοντας τις τελευταίες καλοκαιρινές ακτίνες στην Ελλάδα. Στην τελευταία φωτογραφία πάντα στο καθήκον ως μαμά, ακόμα και μέσα στις σπηλιές και με χαμηλή μπαταρία» είχε σημειώσει στη λεζάντα της ανάρτησής της.




DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved