«Χρυσός» ο Μίλτος Τεντόγλου - Υπόκλιση στο Χ (πρώην Twitter)
G-Sports

«Χρυσός» ο Μίλτος Τεντόγλου - Υπόκλιση στο Χ (πρώην Twitter)

Ο Μίλτος Τεντόγλου έστειλε την Ελλάδα στην κορυφή του βάθρου!

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Μίλτος Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στη Βουδαπέστη. Ο Έλληνας αθλητής κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κάνοντας στην 6η και τελευταία του προσπάθεια άλμα στα 8,52 μ.

Ο Μίλτος πέρασε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου της Βουδαπέστης μετά το ασημένιο πέρυσι στο Όρεγκον και κατάφερε να φύγει με το χρυσό μετάλλιο στο λαιμό του, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Τζαμαϊκό Γέιν Πίνοκ με 8,50μ. και στην τρίτη τον Τάτζεϊ Γκέιλ (Τζαμάικα) με 8,27μ.

Ο Τεντόγλου μπήκε αποφασισμένος στον αγώνα και από το πρώτο του άλμα «πέταξε» στα 8,50μ. (0,6), σημειώνοντας την κορυφαία επίδοση.

Δείτε την τελευταία προσπάθεια του Μίλτου Τεντόγλου:

Στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια ο Τεντόγλου βρήκε το άλμα που έψαχνε και με 8,52μ. ανέβηκε στην κορυφή!

Οι χρήστες του Χ (πρώην Twitter) υποκλίνονται στο χρυσό παιδί της Ελλάδας:

Ο 25χρονος χρυσός ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος είναι ευτυχισμένος και στην προσωπική του ζωή στο πλευρό της δημοσιογράφου Πηνελόπης Γκιώνη.

Η αθλητικογράφος βρίσκεται πάντα στο πλευρό του αγαπημένου της ο οποίος εδώ και ενάμιση χρόνο σημειώνει σημαντικές επιδόσεις στο άθλημά του. Αυτή η σχέση τούς εμπνέει και τους δίνει ενέργεια - ιδιαιτέρως, δε, στον Μίλτο που βρίσκεται στο απόγειο της αθλητικής του καριέρας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved