Μίκαελ Σουμάχερ: Αυτός είναι ο λόγος που δεν διαρρέουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του
G-Sports

Μίκαελ Σουμάχερ: Αυτός είναι ο λόγος που δεν διαρρέουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του

Σχεδόν δέκα χρόνια μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του Μίκαελ Σουμάχερ έπειτα από ένα ατύχημα που είχε ενώ έκανε σκι στο δημοφιλές θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Αλπεων, η κατάσταση της υγείας του συνεχίζει να μένει «κρυφή».

Τους λόγους που δεν έχει υπάρξει ενημέρωση για την κατάστασή του εξήγησε πρόσφατα ο δικηγόρος της οικογένειας, Felix Damm, μιλώντας στο γερμανικό ειδησεογραφικό μέσο LTO κάνοντας λόγο για «προστασία ιδιωτικών υποθέσεων και προσωπικών θεμάτων»

michael-schumacher-570-800x480.jpg

Michael Schumacher

«Φυσικά και συζητήσαμε (σ.σ. με την οικογένειά του) πώς αυτό (σ.σ. η δημοσιοποίηση στοιχείων για την υγεία του) θα ήταν εφικτό. Έτσι εξετάσαμε αν μια επίσημη αναφορά θα ήταν ο ενδεδειγμένος τρόπος να το κάνουμε. Αλλά αυτό δεν θα τελείωνε ποτέ, μιας και θα έπρεπε να επικαιροποιούμε συνεχώς την αναφορά για την υγεία του».
Ο ίδιος μάλιστα εξήγησε ότι τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν θα σταματούσαν να ζητούν συνεχώς ενημέρωση για την υγεία του.


«Αν στη συνέχεια θέλαμε να λάβουμε μέτρα κατά αυτών των πιέσεων για νέες αναφορές, θα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε το επιχείρημα της οικειοθελούς αποκάλυψης στοιχείων που κάναμε. κανείς δεν μπορεί να διεκδικήσει το απόρρητο ενός γεγονότος που ο ίδιος έχει αποκαλύψει στο κοινό», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Michael-Schumacher-en-2006_max1024x768.jpg

Michael Schumacher

Πριν από 3 χρόνια και με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας-ντοκιμαντέρ για τη ζωή του επτά φορές πρωταθλητή που έκανε πρεμιέρα στο Netflix, η σύζυγός του, είχε πει:

FILE-Former-F1-Driver-Michael-Schumacher-Hurt-In-Skiing-Accident1.jpg

Ο Michael Schumacher με τη σύζυγό του

«Μου λείπει κάθε μέρα, όχι μόνο σε μένα, αλλά και στα παιδιά, στην οικογένεια, στον πατέρα του, σε όλους γύρω του. Είναι εδώ, αλλά διαφορετικός. Αυτήν τη στιγμή ζούμε μαζί στο σπίτι. Νοσηλεύεται και κάνουμε τα πάντα για να βελτιώσουμε την κατάσταση του, να βεβαιωθούμε ότι είναι άνετα και να τον βοηθήσουμε να νιώσει την παρουσία μας, το δεσμό μας. Προσπαθούμε να συνεχίσουμε ως οικογένεια, όπως θα ήθελε και όπως θα του άρεσε. Η ζωή συνεχίζεται. Ο Μίκαελ μας προστάτευε πάντα και τώρα εμείς προστατεύουμε εκείνον»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved