Άννα Κορακάκη: Η σπάνια φωτό με τον σύντροφό της στο πιο ρομαντικό φθινοπωρινό φόντο!
G-Sports

Άννα Κορακάκη: Η σπάνια φωτό με τον σύντροφό της στο πιο ρομαντικό φθινοπωρινό φόντο!

Τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του συντρόφου της, Γιάννη Χαλκιαδάκη ζει η Άννα Κορακάκη.

Η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής έχει ήδη δεχτεί πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της με τη σχέση του να επισημοποιείται το επόμενο διάστημα.

annakorakaki_1672600482_3006313200605088622_422616626.jpg

Η Άννα Κορακάκη στον αρραβώνα της

«Νιώθω υπέροχα και ανυπομονώ όχι µόνο για τον γάμο σαν τελετή, αλλά κυρίως για κάθε σχέδιο και βήμα σε κάθε στάδιο της ζωής που θα κάνω από κοινού με τον άνθρωπό µου, και εύχομαι να είμαστε υγιείς κι ευλογημένοι να ζήσουμε μια μακρά κι ευτυχισμένη ζωή μαζί», είχε δηλώσει τότε η Άννα Κορακάκη στην εφημερίδα «Secret».

Σε πρόσφατη ανάρτησή της η Άννα Κορακάκη δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του, ποζάροντας στο απόλυτο ρομαντικό τοπίο!

Δες το ποστ της

https://www.instagram.com/p/CzHXAarIgmO/

«Σίγουρα είναι κάτι που ήθελα και ονειρευόμουν. Όταν είσαι σε μια σχέση και είναι ο άλλος ο άνθρωπός σου, τρέχει το μυαλό πιο πέρα και στην προοπτική μιας οικογένειας. Επομένως το περίμενα κάποια στιγμή, αλλά όχι τώρα. To timing με εξέπληξε. Είναι ένας άνθρωπος που όχι μόνο με στηρίζει, με αγαπάει πιο πολύ απ' όσο αγαπάω και στηρίζω εγώ τον εαυτό μου, και αυτό είναι αμοιβαίο.», είχε πει η ίδια σε δηλώσεις της μετά την πρόταση γάμου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved