Παναθηναϊκός AKTOR - Φενέρμπάχτσε 73-57: "Το κύπελλο θα ξαναφέρουμε από τη Γερμανία"
G-Sports

Παναθηναϊκός AKTOR - Φενέρμπάχτσε 73-57: "Το κύπελλο θα ξαναφέρουμε από τη Γερμανία"

Final Four Euroleague 2024 - Με 73-57 επικράτησε ο Παναθηναϊκός της Φενέρμπαχτσε και πήρε τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό, έπειτα από 13 χρόνια. 

Την ερχόμενη Κυριακή (26/5) θα επιδιώξει να ράψει το έβδομο αστέρι του!

Μετά από έναν καταπληκτικό ημιτελικό πήρε την νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και πανηγύρισε την πρόκρισή στον τελικό της διοργάνωσης, για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια. Ο Παναθηναϊκός είναι και πάλι στην κορυφή και τον χωρίζουν μόνο 40 λεπτά μπάσκετ από το να ράψει το 7ο αστέρι στη φανέλα του.

Βασίλης Μπισμπίκης: Στο Βερολίνο για τον αγώνα του Παναθηναϊκού - Οι αναρτήσεις που έκανε

Μετά από 5 λεπτά και 13 δεύτερα αγώνα η Φενέρ βρήκε σκορ με τον Ντέιβις να πετυχαίνει 4 συνεχόμενους πόντους και να μειώνει σε 14-4. Ο Αταμάν έριξε στο παρκέ και τους Σλούκα και Γκριγκόνις με τον Λιθουανό να μπαίνει “καυτός” και με προσωπικές ενέργειες να δίνει λύσεις. Γκούντουριτς και Σανλί όμως προσπαθούσαν να.. συμμαζέψουν την κατάσταση και με τρίποντο του Τούρκου το σκορ ΄λέγανε 18-11. Οι “πράσινοι” όμως συνέχισαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα με το δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 22-13.

Όπως διαβάζουμε και στο newsbomb.gr στην τρίτη περίοδο ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ καλύτερα και σε σχέση με τα τελευταία λεπτά της τρίτης περιόδου και σε σχέση με τη Φενέρμπαχτσε. Ένα φανταστικό κλέψιμο και κάρφωμα του Λεσόρ και δύο βολές από τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη έφεραν και πάλι τη διαφορά στους 10 πόντους, με τον Σέστινα να απαντάει με δίποντο για το 62-52. Από το σημείο εκείνο και έπειτα ο Παναθηναϊκός επέβαλλε και πάλι τον ρυθμό του πλήρως. Με πολύ καλή άμυνα κράτησε τη Φενέρ στο απόλυτο μηδέν για σχεδόν 4 λεπτά και έτρεξε σερί… 5-0 παίρνοντας προβάδισμα 13 πόντων, 65-52, με γκολ-φάουλ του Ναν. Οι παίκτες του Γιασικεβίτσιους είχαν χάσει το μυαλό τους και την ψυχραιμία τους με τον Νικ Καλάθη να κάνει το λάθος, να κάνει αντιαθλητικό φάουλ στον Παπαπέτρου (και να τη.. λέει και στον συμπαίκτη του στην Εθνική) και τους “πράσινους” να παίρνουν προβάδισμα 15 πόντων, 70-55 και να κάνουν το αποφασιστικότερο βήμα για την πρόκριση τους στον τελικό.

Βασίλης Μπισμπίκης: Στο Βερολίνο για τον αγώνα του Παναθηναϊκού – Αποκλειστικές φωτό

Πίσω στο 1996-Αγνώριστος ο Βασίλης Μπισμπίκης, στα 19 του χρόνια! Δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η Βανδή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved