Παναθηναϊκός: Οι Πρωταθλητές Ευρώπης επέστρεψαν στην Ελλάδα - Παραλήρημα στο αεροδρόμιο
Πλήθος κόσμου στο αεροδρόμιο
G-Sports

Παναθηναϊκός: Οι Πρωταθλητές Ευρώπης επέστρεψαν στην Ελλάδα - Παραλήρημα στο αεροδρόμιο

Το μεσημέρι της Δευτέρας 27/05 οι νέοι Πρωταθλητές της Ευρώπης επέστρεψαν στην Αθήνα και στο αεροδρόμιο επικράτησε παραλήρημα με πλήθος φιλάθλων να βρίσκεται εκεί για να τους υποδεχτεί.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR, η οποία επέστρεψε από το Βερολίνο, μετά την πρωτιά στο Final Four και έχοντας στις αποσκευές της το 7ο τρόπαιο στην ιστορία υποδέχτηκαν όσοι δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από κοντά.

1716814504613-193133168-496f31a0-IMG_0802.jpg

O πιλότος λίγο πριν ξεκινήσει την πτήση από τη Γερμανία προς τη χώρα μας, παρακίνησε όλο το αεροπλάνο να τραγουδήσουν μαζί σύνθημα του Παναθηναϊκού.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 14:00 και πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από την Πύλη 7, από νωρίς, δημιουργώντας καυτή ατμόσφαιρα και ετοιμάζοντας αποθεωτική υποδοχή για τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του.

Μάλιστα, κάποιοι εξ αυτών μίλησαν για την τεράστια επιτυχία, ενώ το τραγούδι τους είναι ασταμάτητο για τους Πρωταθλητές Ευρώπης, για τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Έτοιμοι για την... παρέλαση με το ανοικτό πούλμαν οι Πρωταθλητές Ευρώπης

aerodromio.jpg

Θέση στο ανοικτό πούλμαν που θα μεταφέρει τους Πρωταθλητές Ευρώπης από το «Ελ. Βενιζέλος» στο ΟΑΚΑ, όπου θα κορυφωθούν οι εορτασμοί για την κατάκτηση του 7ου τροπαίου πήραν οι παίκτες και οι προπονητές του Παναθηναϊκού AKTOR.

pao21.jpg

Στην Αθήνα ο πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός

Στην...αγκαλιά των φιλάθλων οι θριαμβευτές του Βερολίνου: Η υποδοχή της αποστολής του 7στερου πρωταθλητή Ευρώπης

Live μετάδοση πάνω απο το πράσινο λεωφορείο κάνει ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

https://www.instagram.com/reel/C7eKNJmNHAV/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved