Οι ΓΧΣ στον αγώνα Παναθηναϊκός- Λιέτουβος Ρίτας
G-Sports

Οι ΓΧΣ στον αγώνα Παναθηναϊκός- Λιέτουβος Ρίτας

Ομάδες εθελοντών των Γιατρών Χωρίς Σύνορα θα βρίσκονται στον εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λιέτουβος Ρίτας για την Euroleague την Τετάρτη το βράδυ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της ΚΑΕ να υποστηρίξει τα προγράμματα των ΓΧΣ κατά του παιδικού υποσιτισμού.

Στόχος της παρουσίας των ομάδων είναι η καλύτερη ενημέρωση των φίλων του Παναθηναϊκού γύρω από αυτή την ενέργεια του συλλόγου που στόχο έχει να συγκεντρώσει περισσότερα γεύματα συμβάλλοντας στην καταπολέμηση του μεγάλου αυτού ιατρικού προβλήματος που απειλεί παγκοσμίως εκατομμύρια παιδικές ζωές.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Κάθε 6 δευτερόλεπτα ένα παιδί πεθαίνει από τις επιπτώσεις του υποσιτισμού, ενώ κάθε χρόνο 5 εκ. παιδιά χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας του. Η ευαισθητοποίηση όλων μας απέναντι σε αυτό το πρόβλημα είναι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης του. Με μια μικρή οικονομική συνεισφορά μπορούμε να εξασφαλίσουμε σε αυτά τα παιδιά μια ελπίδα ζωής.
Η παρουσία των ομάδων ενημέρωσης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στον αγώνα της Τετάρτης είναι μια ακόμα ευγενική πρωτοβουλία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την ελληνική κοινωνία και να συμβάλλει ακόμα περισσότερο στην καταπολέμηση του παιδικού υποσιτισμού.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved