Χαμός στα Ματογιάννια της Μυκόνου για μια φωτογραφία με τον Novak Djokovic
G-Sports

Χαμός στα Ματογιάννια της Μυκόνου για μια φωτογραφία με τον Novak Djokovic

Ο Novak Djokovic συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Μύκονο, αφήνοντας για λίγο πίσω του τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε σε βραδινή έξοδό του στα Ματογιάννια όπου φωτογραφήθηκε με πολλούς θαυμαστές του και επισκέφθηκε μπουτίκ για να ψωνίσει.

Ο πασίγνωστος αθλητής έχει μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα και δεν είναι η πρώτη φορά που την επισκέπτεται.

Novak Djokovic: Ξέγνοιαστες στιγμές στη Μύκονο για τον διάσημο τενίστα

Στο παρελθόν, έχει βρεθεί σε διάφορα μέρη της χώρας, όπως η Κρήτη, η Κέρκυρα και η Πελοπόννησος, δείχνοντας τον θαυμασμό του για την ελληνική φιλοξενία και τα τοπία.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Ιούνιο, είχε βρεθεί στην Αθήνα, όπου είχε την ευκαιρία να δειπνήσει στο κέντρο της πόλης με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, μια συνάντηση που προσέλκυσε το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης και του κοινού.

Δείτε το βίντεο από τη Μύκονο:

Διαβάστε επίσης:

Ο αξιότιμος κύριος Τζόκοβιτς: Οι επιτυχίες, η κούκλα σύζυγος, η ηλικία και τα θαύματα της ζωής του!

Παγκόσμιος σάλος για την «υπόθεση Τζόκοβιτς»: «Ελευθερώστε τον Νόβακ»

Novak Djokovic για P. Diddy: «Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτυ για το οποίο δε μπορώ να μιλήσω»

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved