Παρέλαση διασήμων στο Μουντιάλ με νικήτρια την Ισπανία-Με κλάματα ο Μέσι, οι Έλληνες που πήγαν εκεί
Μουντιάλ 2026: Χρειάστηκαν 106 λεπτά απόλυτης αγωνίας για να κριθεί ο μεγάλος νικητής.
Η Ισπανία αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Μουντιάλ 2026, επικρατώντας της Αργεντινής στον συγκλονιστικό Μεγάλο Τελικό που διεξήχθη στο Νιού Τζέρσεϊ.
Οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο. Από τη μία πλευρά, ο Λιονέλ Μέσι με την «αλμπισελέστε» διεκδικούσε το 4ο Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας της και από την άλλη, ο Λαμίν Γιαμάλ ήθελε να οδηγήσει τη «ρόχα» στη 2η δική της κατάκτηση.
Ο καβγάς ζευγαριού στο Μουντιάλ που έκανε τον γύρο του κόσμου
Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του Half Time Show, σημειώθηκε μία back to back παρέλαση διασημοτήτων από το γρασίδι του γηπέδου.
Μαντόνα, Σακίρα, Ρόμπι Γουίλιαμς, Νικόλ Σέρσιντζερ, Τζάστιν Μπίμπερ και BTS ήταν μερικά μόνο από τα ονόματα που συμμετείχαν στο σόου που στήθηκε ανάμεσα τα ημίχρονα.
Οι Έλληνες που βρέθηκαν στον τελικό
Ανάμεσα στους χιλιάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στο MetLife Stadium για να παρακολουθήσουν από κοντά τον μεγάλο τελικό υπήρχαν και τρεις γνωστοί Έλληνες.
Αυτοί ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Γιώργος Λέντζας.


Η Μαριέττα Χρουσαλά ζει το αμερικανικό όνειρο: Οικογενειακώς στις κερκίδες του Μουντιάλ
Το Μουντιάλ έφερε υψηλές τηλεθεάσεις και στο ERTFLIX
Το τελευταίο «Κοινωνία Ώρα MEGA» έριξε αυλαία στην κορυφή – «Σάρωσε» το Μουντιάλ στην prime time