G-Sports

Η Sila στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Gossip-tv Team

Ποδαρικό έκανε στην Τατιάνα Στεφανίδου η τηλεοπτική Sila, κατά κόσμον Κανσού Ντερέ στην πρώτη της εκπομπή.

Η ηθοποιός πολύ γλυκιά, ντροπαλή αλλά συνάμα πανέμορφη και με αναλογίες μοντέλου μίλησε για το σήριαλ που γνωρίζει τόσο μεγάλη επιτυχία σε Ελλάδα και Τουρκία, το modeling, την προσωπική της ζωή και τον Τύπο αλλά και για τις ελληνικές της ρίζες.

Η «Sila» ανέφερε ακόμα πως έχει επισκεφθεί την Ελλάδα στο παρελθόν και γνωρίζει ότι οι Έλληνες τηλεθεατές έχουν αγαπήσει την σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Η μία πλευρά της οικογένειάς μου, η γιαγιά μου, είναι από την Θεσσαλονίκη. Γεννήθηκα στην Άγκυρα και ήρθα στην Κωνσταντινούπολη για να σπουδάσω και εδώ πλέον ζω και δουλεύω», δήλωσε χαρακτηριστικά. Ενώ πρόσθεσε πως στην Ελλάδα διασκέδασε πολύ, έφαγε καλό φαγητό και γύρισε την πόλη. Αγαπημένο της φαγητό οι σαλάτες και το τζατζίκι.

Η Κανσού έχει έναν αδερφό τρία χρόνια μικρότερό της, ενώ σπούδασε αρχαιολογία και έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ. «Ασχολήθηκα με το μόντελινγκ ότι θα γινόμουν ηθοποιός. Με ενδιέφερε ο κινηματογράφος, αλλά δέκα χρόνια ήμουν στο μόντελινγκ. Αλλά ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί στη ζωή», είπε η Τουρκάλα ηθοποιός, που στο παρελθόν δούλεψε αρκετούς μήνες ως μοντέλο στα ντεφιλέ του Παρισιού.

Η ηθοποιός μίλησε ακόμα και για τις σχέσεις αντρών-γυναικών λέγοντας πως δεν είναι υπέρ της απόλυτης ισότητας. «Θέλω ο άνδρας να σέβεται τη ζωή μου και την ύπαρξή μου. Στα θέματα του πνεύματος δεν υπάρχουν στάνταρ», διευκρίνισε.

Η «Sila» προσπάθησε όμως να βρει και τα κοινά της στοιχεία με το ρόλο που ενσαρκώνει καθώς επίσης και τις διαφορές της. Ενώ τέλος η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή και τα δημοσιεύματα.

«Προσπαθώ να μην δίνω σημασία αν διαβάσω κάτι, να αδιαφορήσω. Σίγουρα, όμως, κάποιες φορές έχω στεναχωρεθεί, αλλά πλέον δεν δίνω σημασία», πρόσθεσε.

«Δεν μπορώ να πω τα μελλοντικά μου σχέδια γιατί είμαι άνθρωπος που ζει το σήμερα. Σίγουρα θέλω να συνεχίσω τα επαγγελματικά μου. Για οικογένεια δεν ξέρω, ψάχνω όμως στον σύντροφό μου αυτά που έμαθα από την οικογένειά μου: ηρεμία, σεβασμός, αλληλοσεβασμός», κατέληξε η ηθοποιός, που έστειλε την αγάπη της στους τηλεθεατές του Star.

Δείτε όλη τη συνέντευξη στα βίντεο που ακολουθούν από την εκπομπή «Μίλα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved