G-Sports

ΣΟΚ! Η Βούλα Πατουλίδου έσπασε τα δόντια της και χτύπησε στο σώμα-Υποχώρησε το πάτωμα και έπεσε στο κενό!

Gossip-tv Team

Από θαύμα σώθηκε η Βούλα Πατουλίδου! Η Ολυμπιονίκης είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα το οποίο παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή της!

Η Βούλα Πατουλίδου είχε πάει επίσκεψη σε ένα φιλικό της σπίτι όπου το πάτωμα ήταν γυάλινο, ένα ράγισμα στο πάτωμα και ένα χαλάκι που το έκρυβε έφταναν για να γίνει το μοιραίο. Το πάτωμα υποχώρησε και η Ολυμπιονίκης έπεσε σε κενό 2,5 μέτρων. «Χτύπησα πάρα πολύ άσχημα», δήλωσε η Βούλα Πατουλίδου στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» εξηγώντας πως έσπασε τα δόντια της, χτύπησε στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα! «Ευτυχώς γλίτωσα το χειρουργείο», συμπλήρωσε η Ολυμπιονίκης και εξήγησε πως ευτυχώς τώρα αναρρώνει καθώς και ότι τη βοήθησε πάρα πολύ η πειθαρχεία και η ευλυγισία που έχει αποκτήσει τόσα χρόνια από τον αθλητισμό.

Εν συνεχεία, η Βούλα Πατουλίδου μίλησε για ένα άλλο ευχάριστο γεγονός που της συνέβη. Έγινε κέρινο ομοίωμα. Όπως ανέφεραν στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια από τον Δήμο Παγγαίου και τον κύριο Θεόδωρο Κοκκινίδη ο οποίος ήθελε να συμπεριλάβει την Ολυμπιονίκη στο μουσείο του.

Δείτε το ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved