G-Sports

Χειρονομία - πρόκληση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου εις βάρος του Παναθηναϊκού

Gossip-tv Team

Τι κι αν οι κερκίδες του ΣΕΦ ήταν άδειες, λόγω της δίκαιης τιμωρίας του Ολυμπιακού από όσα έγιναν στον περσινό τρίτο τελικό. Τελικά δεν είναι ο κόσμος που προκαλεί.

Θραύση κάνει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει τον ένα εκ των ιδιοκτητών των «ερυθρόλευκων» να δείχνει με τον δικό του τρόπο πως αντιμετωπίζει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Προβαίνοντας σε άσεμνες χειρονομίες κατά την διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο άδειο ΣΕΦ, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος φρόντισε να θυμίσει σε όλους ποιοι είναι οι τρόποι του και ποια είναι η φιλοξενία του Ολυμπιακού στο «σπίτι» του. Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Η εικόνα του βίντεο που ακολουθεί είναι πραγματικά σοκαριστική, αν αναλογιστεί κανένας πως ο άνθρωπος που προβαίνει σε αυτές τις αήθεις και υβριστικές χειρονομίες απέναντι σε έναν σύλλογο, είναι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού.
Για να δούμε αν θα υπάρξει με ποιο τρόπο η απαραίτητη ευαισθητοποίηση από την πλευρά της αθλητικής δικαιοσύνης και της ΕΦΙΠ, προκειμένου να επιβληθεί στον εκ των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού η απαραίτητη τιμωρία για τη στάση του και τη συμπεριφορά του.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που είναι και ο αδιάψευστος μάρτυρας για τις απίστευτες προκλήσεις του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved